0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Виробництво молока та м’яса на молочно-товарній фермі (ID:1024584)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2024
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1 ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 5 1.1 Господарське значення і біологічні особливості великої рогатої худоби 5 1.2 Годівля великої рогатої худоби 6 1.3Параметри мікроклімату 9 1.4 Молочні породи великої рогатої худоби 11 1.5 М’ясні породи великої рогатої худоби 14 РОЗДІЛ 2. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 16 2.1. Планування річної кількості отелень корів і нетелей на фермі 17 2.2. Розрахунок поголів’я статевих і вікових груп худоби та структури стада 19 2.3. Планування вирощування молодняку і відгодівлі корів 21 2.3.1. Планування росту телиць 21 2.3.2. Планування вирощування нетелей 24 2.3.3. Планування вирощування бугайців 24 2.3.4. Розрахунок живої маси дорослої худоби на відгодівлі 27 2.4. Складання помісячного та річного руху поголів’я 27 2.4.1. Складання помісячного руху поголів’я 27 2.4.2. Складання руху поголів’я на фермі за рік 30 2.5. Розрахунок помісячного виробництва молока 32 2.6. Планування виробництва яловичини 34 РОЗДІЛ 3 АНАЛІЗ І УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Поголів’я фуражних корів у стаді 250 Середньорічний надій на фуражну корову, кг 6300 Вихід телят на 100 корів, % 91 Вік першого осіменіння ремонтних телиць, міс. 16 Жива маса новонароджених, кг : – телиць; 31 – бичків 35 Жива маса телиць при першому паруванні, % від живої маси дорослих корів 65 Рівень вибракування корів, % 28 Вік реалізації на м’ясо молодняку, міс: – телиць 19 – бичків 17 Жива маса худоби, кг: – дорослих корів 560 – бичків старше 1 р. при реалізації на м’ясо 510 Загибель телят до 1 року, %: – телиць 3 – бичків 4 Реалізація молодняку до 1 року населенню та забій на м’ясо для внутрішньогосподарських потреб, %: – телиць 5 – бичків 6 Коефіцієнти збереження до першого парування телиць 0,92 Коефіцієнти збереження до реалізації на м’ясо бичків 0,9 Відтворення просте
Інші роботи з даної категорії: