0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Курсовий проект кафе японської кухні на 70 місць (ID:253739)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 58
Рік виконання: 2018
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Техніко-економічне обгрунтування . 2. Розрахунково-пояснювальна частина. 3. Визначення кількості страв, що реалізується . 4. Складання виробничої програми закладу. 5. Складання виробничої програми овочевого цеху, режим його роботи, розрахунок сировини. 6. Складання виробничої програми м’ясо-рибного цеху, режим його роботи, розрахунок сировини. 7. Складання виробничої програми гарячого цеху, режим його роботи, розрахунок сировини. 8. Складання виробничої програми холодного цеху, режим його роботи, розрахунок сировини. 9. Розрахунок мийних столового й кухонного посуду. 10. Охорона праці і протипожежна безпека . Висновки. Перелік використаних джерел. Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Розрахунок кількості тари Таблиця 3.10 Назва напівф. Маса напівф. кг Місткість тари, кг Габар. розміри тари, мм К-сть тари, шт l b h Картопля 3,6 5 340 240 110 1 Морква 0,3 1 240 180 120 1 Огірки свіжи 1,94 2 315 235 90 1 Гриби білі 0,2 1 240 180 120 1 Помідори 0,6 1 240 180 120 1 Капуста пекінська 1,2 2 315 235 90 1 Висновок: Всього необхідно 6 тар для зберігання овочів. Рт = 3,6 : 5 х 0,5 = 1 Рт = 0,3 : 1 х 0,5 = 1 Рт = 1,94 : 2 х 0,5 = 1 Рт = 0,2 : 1 х 0,5 = 1 Рт = 0,6 : 1 х 0,5 = 1 Рт = 1,2 : 2 х 0,5 = 1