0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

курсова робота з селекції та насінництва сільськогосподарських культур (соя) (ID:260312)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 26
Рік виконання: 2016
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
1. НАУКОВІ ОСНОВИ НАСІННИЦТВА……………………………..………. 1.1. Сортові і посівні якості та врожайні властивості насіння. Вимоги ДСТУ до якості насіння………………………………………………… 1.2. Система насінництва по культурі………………………………………. 1.3. Сорти як об’єкти насінництва, характеристика сортів по культурі, що вирощується в господарстві…………………………………………….. 2. ВИРОБНИЦТВО ВИСОКОЯКІСНОГО НАСІННЯ В ГОСПОДАРСТВІ. 2.1. Ґрунтово-кліматичні та погодні умови………………………………… 2.2. Організаційні засади ведення насінництва в господарстві…............................................................................................ 2.3. Розрахунки потреби насінних фондів і насінницьких площ по сортах…....................................................................................................... 2.4. Технологія вирощування високоякісного насіння…………………… 2.4.1. Розміщення насінних посівів у сівозміні, вибір кращих попередників…………………………………………………………. 2.4.2. Розробка систем удобрення під культуру і сорт……………….. 2.4.3. Строки і способи сівби, глибина заробки насіння………………. 2.4.4. Норми висіву на насіннєвих посівах……………………………. 2.4.5. Догляд за насінницькими посівами……………………………… 2.4.6. Здійснення сортового контролю…………………………………. 2.4.7. Строки та способи збирання насінницьких посівів……………. 2.4.8. Доведення насіння до посівних кондицій………………………. 2.4.9. Підготовка сховищ………………………………………………… 2.4.10. Документація сортових посівів……………………………. Висновок та пропозиції щодо покращення насінництва в господарстві…………………………………………………………………….. Список використаної літератури………………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. НАУКОВІ ОСНОВИ НАСІННИЦТВА Як відомо, «сорт і його насінництво – взаємопов’язані поняття. Поки існує насінництво сорту, існує й сорт. Закінчується насінництво – зникає з виробництва й сорт. Він залишається тільки як форма в колекціях, яку можна використовувати для селекційних або інших цілей, але виробничого значення він не матиме». Це слова академіка Д.А.Долгушина, які підтверджують тезис про те, що селекція та насінництво – це двоєдиний процес. 1.3 Сорти як об’єкти насінництва, характеристика сортів по культурі, що вирощується в господарстві У системі агротехнічних та організаційних заходів щодо підвищення і забезпечення стабільності врожаїв сільськогосподарських культур провідне місце належить сортовому насінню, через яке реалізуються потенційні можливості сорту, і навпаки, найбільш високопродуктивний сорт дає низький урожай при сівбі низькоякісним насінням. 2.4 Технологія вирощування високоякісного насіння 2.4.1 Розміщення насінних посівів у сівозміні, вибір кращих попередників Кращим попередником для сої є озима пшениця, озиме жито. На чистих від бур'янів полях сою можна також розміщати після кукурудзи і ярових зернових. Не слід розміщати Ті після соняшника, суданської трави, багаторічних і однолітніх бобових культур. Не слід розміщувати її ближче 500 м від насаджень акації й посівів багаторічних бобових трав і інших культур, що мають загальних шкідників (павутинний кліщ, акацієва огнівка, луговий метелик і інші).