0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВИКОРИСТАННЯ СУХОЇ ПИВНОЇ ДРОБИНИ У РАЦІОНАХ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ ДЖЕРСЕЙСЬКОЇ ПОРОДИ (ПРЕЗЕНТАЦІЯ) (ID:351907)

Тип роботи: інше
Сторінок: 19
Рік виконання: 2018
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Особливості перетравлення поживних речовин в шлунково-кишковому тракті великої рогатої худоби 2. Використання сухої пивної дробини в раціонах ремонтних теличок джерсейської породи до 6-ти місячного віку 3. Пивна дробина у раціонах молодняку великої рогатої худоби старше 6-ти місячного віку 4. Гематологічні показники крові піддослідних тварин Висновки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВСТУП Оскільки в структурі собівартості продукції тваринництва 55-85% припадає саме на корми, тому пошук шляхів ефективного їх використання є дуже актуальним питанням. Комбікорми та зерносумішки, приготовлені з використанням побічних кормових продуктів переробної промисловості, дають змогу без додаткових затрат підвищити їх продуктивну дію, покращити якість продукції та оптимізувати живлення тварин. На сьогодні перелік побічних кормових продуктів переробної промисловості досить великий (соняшниковий, соєвий, ріпаковий, льняний шроти, макуха, пивна дробина, меляса та ін.). Пивна дробина утворюється після фільтрації пивного сусла в процесі варки пива. Це натуральний, екологічно чистий продукт з високим вмістом протеїну (в 2-3 рази більшим, ніж в ячмені). Дробина має густу консистенцію грубо розмеленого зернового продукту, світло-коричневий колір, солодкуватий смак та солодовий запах. До складу дробини входять зернові оболонки, нерозчинні частки зерна, майже весь його жир і білок.