0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Грунтознавство Агрономічна оцінка ґрунтового покриву (ID:997646)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 97
Рік виконання: 2021
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ. 5 1. Загальні відомості про сільськогосподарське підприємство. 8 2. Природні умови ґрунтоутворення: 11 2.1. Клімат. 11 2.2. Рослинність. 13 2.3. Ґрунтотворні породи. 14 2.4. Рельєф місцевості. 15 2.5. Гідрологічні умови. 16 3. Ґрунтовий покрив сільськогосподарського підприємства. 18 3.1. Номенклатурний список ґрунтів. 18 3.2. Характеристика основних типів та підтипів ґрунтів сільськогосподарського підприємства. 21 3.2.1. Генезис. 24 3.2.2. Морфологічні ознаки. 25 3.2.3. Фізичні властивості ґрунтів: 27 а) гранулометричний склад; 27 б) агрегатний склад; 33 в) загальні фізичні властивості; 36 г) водні властивості. 40 3.2.4. Агрохімічні та фізико-хімічні властивості ґрунтів: 47 а) гумус; 49 б) фізико-хімічні властивості; 53 в) ґрунтовий розчин; 61 г) вміст поживних елементів у ґрунті. 67 4.Агровиробниче групування ґрунтів і рекомендації щодо підвищення родючості ґрунтів господарства та сільськогосподарського використання. 75 5.Бонітування ґрунтів. 88 Висновки. 95 Список використаної літератури. 97
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Ґрунтознавство вивчає ґрунти, їх утворення (генезис), еволюцію, будову, склад, властивості, поширення, шляхи раціонального використання у різних галузях народного господарства, передусім у зв’язку з формуванням родючості та її підвищенням у різних природно-антропогенних ландшафтах. На території України переважають землі сільськогосподарського призначення (майже 70%), тобто сільськогосподарські угіддя. Близько 80% сільськогосподарських угідь займають орні землі, 13% яких припадає на пасовища і 5% сіножаті. В сільському господарстві земля є основним джерелом підприємства. Ґрунт – поверхневий шар земної кори, сформований внаслідок взаємодії природних компонентів (повітря, води, організмів тощо), якому властива родючість. Правильне використання землі – головна умова повного задоволення зростаючих потреб населення в продуктах харчування, промисловості – в сировині. Тому вивчення ґрунту, характеристика їх промислових особливостей, побудови ґрунтових карт являється необхідною умовою. Матеріали обстеження ґрунту господарства необхідні для забезпечення найбільш раціонального використання землі, правильного використання систем добрив, обробітку ґрунту, меліорації, боротьби з ерозією. Завдяки родючості ґрунти забезпечують усі умови для отримання необхідних урожаїв вирощуваних культур. Вона створюється у процесі ґрунтоутворення в безперервно змінюється залежно від характеру хімічних, фізичних, фізико-хімічних та біологічних процесів, на які, в свою чергу, впливають фактори ґрунтоутворення.
Інші роботи з даної категорії: