0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка» (ID:173232)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 77
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ. Розділ 1. Технологічна частина з професії «Кухар» 1.1. Технологічна характеристика страви (виробу) 1.2. Інструкційно-технологічна картка на страву (виріб) 1.3. Типові помилки, причини виникнення, способи усунення 1.4. Калькуляційна картка на страву (виріб) Розділ 2. Товарознавча характеристика сировини, що входить до страви (виробу) 2.1. Хімічний склад сировини 2.2. Вимоги до якості сировини Розділ 3. Устаткування, що використовується під час приготування страви (виробу) 3.1. Основні частини з яких складається устаткування 3.2. Правила експлуатації устаткування Розділ 4. Організація роботи цеху при приготуванні страви (виробу) 4.1. Організація робочого місця з особливістю розташування посуду, інвентарю Розділ 5. Охорона праці при приготуванні страви (виробу) 5.1. Вимоги охорони праці при роботі з електричним, механічним, холодильним устаткуванням Розділ 6. Технологія приготування кондитерських виробів Розділ 7. Відгук про проходження практики Розділ 8. Список літературних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову