0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Сучасний ресторанний бізнес (ID:223813)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 38
Рік виконання: 2017
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
1. Вступ__________________________________________________ 2-6 2. Характеристика ресторану_________________________________ 7 3. Характеристика та організація роботи м'ясо-рибного цеху__ 8 4.Розрахунково пояснювальна частина________________________ 9 4.1.Розрахунок кількості споживачів______________________ 10-11 4.2.Розрахунок кількості страв для споживачів_____________ 12 4.3.Розрахунок кількості страв ___________________________ 13 4.4. Розрахунок норми споживання_______________________ 14 4.5. Асортиментний мінімум_____________________________ 14-15 4.6. План меню________________________________________ 16-19 5. Складання виробничої програми цеху та розрахунок сировини__ 20-21 5.1Виробнича програма цеху____________________________ 22-23 6. Графік реалізації страв____________________________________ 24-25 7. Підбір холодильного обладнання___________________________ 26-27 8. Розрахунок чисельності працівників________________________ 28 9. Розрахунок немеханічного обладнання______________________ 29-34 10. Розрахунок площі цеху___________________________________ 35 11. Висновки______________________________________________ 37 12. Список використаної літератури__________________________ 38 13. Графічна робота __________________________________________39
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову