0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розв'язки задач з ТВКП (ID:712271)

Тип роботи: розрахункова робота
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 16
Рік виконання: 2022
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
1. Розрахувати кількість гречаної крупи, солі, води для приготування 90 порцій гарніру з виходом 100г 2.Розрахувати кількість сухих макаронів для приготування гарніру №688 до 38 порцій печінки по - строгановськи по колонці №1 3. Скільки води, крупи рисової та солі необхідно взяти для приготування гарніру №683 до 34 порцій птиці відварної по колонці №2? 4. Скільки картоплі масою брутто в березні потрібно замовити, щоб отримати 18 кг смаженої у фритюрі брусочками? 5. Скільки амура масою брутто потрібно взяти для приготування 18 порцій по колонці №1 риби смаженої? 6. Випишіть продукти для приготування 15 порцій риби в тісті смаженої 7.Випишіть продукти для приготування 66 порцій тюфтельок рибних. 8. Скільки яловичини І категорії масою брутто потрібно взяти для приготування 68 порцій азу по колонці №2? 9. Випишіть продукти для приготування 86 порцій біфштексу січеного з цибулею по колонці №1, поступила яловичина ІІ категорії. 10. Виписати продукти для приготування 16 порцій яловичини шпигованої по колонці №2, якщо поступила яловичина І категорії. .......
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Розрахувати кількість гречаної крупи, солі, води для приготування 90 порцій гарніру з виходом 100г 2.Розрахувати кількість сухих макаронів для приготування гарніру №688 до 38 порцій печінки по - строгановськи по колонці №1 3. Скільки води, крупи рисової та солі необхідно взяти для приготування гарніру №683 до 34 порцій птиці відварної по колонці №2? 4. Скільки картоплі масою брутто в березні потрібно замовити, щоб отримати 18 кг смаженої у фритюрі брусочками? 5. Скільки амура масою брутто потрібно взяти для приготування 18 порцій по колонці №1 риби смаженої? 6. Випишіть продукти для приготування 15 порцій риби в тісті смаженої 7.Випишіть продукти для приготування 66 порцій тюфтельок рибних. 8. Скільки яловичини І категорії масою брутто потрібно взяти для приготування 68 порцій азу по колонці №2? 9. Випишіть продукти для приготування 86 порцій біфштексу січеного з цибулею по колонці №1, поступила яловичина ІІ категорії. 10. Виписати продукти для приготування 16 порцій яловичини шпигованої по колонці №2, якщо поступила яловичина І категорії. .......