0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Наука про харчування (ID:291658)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:БЖД
Сторінок: 19
Рік виконання: 2016
Вартість: 55
Купити цю роботу
Зміст
План Введення……………………………………………..…………………….………3 1. Наука про харчування ………………………………………………………... 4 1.1.Сучасні подання про здорове харчування …………………………………..5 2. Безпека їжі та харчування ……………………………………….…………….7 2.1.Біологіческіе небезпеки, пов'язані з їжею ……………………..……………9 2.2. Генно - модифіковані продукти……………………………………………10 2.3. Рівні впливу техногенних факторів на організм людини в процесі поглинання продуктів харчування ………………………………….11 3.Забезпечення державою продовольчої безпеки Росії ………………………13 Висновок ……………………………………………………………………...….14 Список використаної літератури ……………………………………………….15 Тести………………………………………………………………………….…..16 Відповіді………………………………………………………………………….19
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Введення Життя неможлива без харчування, тому завдання кожного з Вас навчитися правильно харчуватися. В даний час існують тисяч і методик по набору продуктів та їх сумісності, дієт і суворим дієт, найскладніші формули з розрахунку необхідної кількості споживаних калорій, сотні рекомендацій з голодування, рад по вживанню сечі і тому подібних рекомендацій. Одні доводять, що цукор - це біла смерть, а кава - чорна, інші свідчать .......