0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проблема безпеки продуктів харчування та їх вплив на організм людини (ID:291659)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:БЖД
Сторінок: 16
Рік виконання: 2016
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Харчові продукти і здоров'я 2. Механізм токсичної дії нітритів в організмі людини 3. Антіаліментарние фактори харчування 4. Нітрофурани, застосовувані в сільському господарстві, їх вплив на організм людини Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Харчові продукти і здоров'я Основою всіх життєвих процесів організму людини є постійний обмін речовин між організмом і навколишнім середовищем. З навколишнього середовищалюдина споживає кисень, воду і харчові продукти. Розрізняють харчові продукти