0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація і планування роботи державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку (ID:293942)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 42
Рік виконання: 2019
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Організація роботи у державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку 6 Розділ 2. Розташування лабораторії 10 Розділ 3. Права і обов’язки спеціалістів лабораторії 14 Розділ 4. Ветеринарно-санітарні експертиза м’яса і м’ясопродуктів на ринках 19 Розділ 5. Ветеринарно-санітарна експертиза молока на ринках 27 Висновок 36 Список використаних джерел 38 Додатки 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Проблему ветеринарно-санітарної експертизи на ринках в Україні досліджували та продовжують досліджувати багато науковців, а саме Боровко М.Ф.[1], Вербицький П.І.[2], Вікович О.В.[3], Власенко В.В.[4], Гамідуллаєв С.М.[5], Гамов В.К.[6], Дубцов Г.Г.[7], Ємченко І.В.[8], Житенко П.В.[9], Жіряєва Є.В.[10], Клименко М.М.[15], Коваль О.А.[16], Кунаків А.А. [17]та ін. У своїх працях вони змістовно розглядають найважливіші проблеми ветеринарно-санітарної експертизи на ринках в сучасних умовах. При цьому найбільша увага приділяється вивченню основних чинників, що впливають на якість та достовірність проведених експертиз. Однак, незважаючи на наявність значної кількості наукових досліджень з цієї теми, потребують подальшого вирішення деякі недоліки даної сфери та порушення практичного втілення експертиз. Методологічна основа курсової роботи заключається в систематизації загальнонаукової і спеціальної методики пізнання. В ході вивчення проблематики були використані визначені методи наукового пізнання, зокрема: діалектичний метод для формулювання вихідних понять відносно ветеринарно-санітарної експертизи на ринках; історико-правовий метод для вивчення зародження, особливостей формування та регулювання ветеринарно-санітарної експертизи на ринках; метод синтезу та аналізу у загальному дослідженні результатів сучасної науки на поняття та особливі характеристики ветеринарно-санітарної експертизи на ринках; порівняльно-правовий метод у вивченні правової бази та нормативних актів у сфері державного регулювання ветеринарно-санітарної експертизи на ринках; cиcтeмнo-функціoнальний – для дослідження особливостей проведення ветеринарно-санітарної експертизи на ринках. Інформаційна основа даної курсової роботи складається із законодавчих та нормативно-правових актів Верховної Ради України, монографічної та періодичної інформації, даних науково-практичних конференцій. Курсова робота складається з вступу, п’яти розділів, висновку, списку використаних джерел. Курсова робота виконана в обсязі 42 сторінки. З них – 36 основного тексту. При написанні курсової роботи було використано 29 основних джерел, переважно наукового, науково-методичного, періодичного характеру. Розділ 1. Організація роботи у державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Ветеринарно-санітарна експертиза - це комплекс діагностичних і спеціальних досліджень з метою оцінки якості і безпечності сировини тваринного і рослинного походження, харчових продуктів, що призначаються для харчування людей, переробки і годівлі тварин. Основним завданням ветеринарно-санітарної експертизи є запобігання інфекційним та інвазійним хворобам людей, характерних для тварин, збудники яких передаються через харчові продукти, кормові та технічні продукти тваринного та рослинного походження [1, с. 233]. Їх проводить регіональна служба державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті державного ветеринарного контролю відповідно до чинного законодавства України. Ветеринарно-санітарну експертизу проводять з метою: - виявлення і запобігання розповсюдженню хвороб, визначених відповідними нормативними документами і для виявлення яких застосовують вірусологічні, бактеріологічні, серологічні, гістологічні, паразитологічні, радіологічні лабораторно-діагностичні дослідження; - запобігання появі нових хвороб, небезпечних для людей і тварин; - захисту населення від вживання продуктів, які можуть бути шкідливими внаслідок щеплення тварин вакцинами від ящуру, а також тих, що лікувалися від сибірки, лікування тварин антибіотиками з лікувальною і профілактичною метою, застосування гормональних препаратів для прискорення росту; - виявлення постраждалих віл поширених заразних і незаразних хвороб; - гарантування безпечності сировини і продуктів харчування тваринного походження; - захисту території України від занесення інфекційних, інвазійних хвороб з іноземних держав [9, с. 155].