0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік (ID:1044617)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 5
Рік виконання: 2024
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1 Скласти графік документообігу за наведеною формою: Таблиця – Графік документообігу № Вид документа Місце створення документа Посадова особа, яка підписує документ Підстава Коли створюється документ Куди передається документ Термін обробки день Термін зберігання рік 1 Накладна на відпуск готової продукції 2 Податкова накладна 3 Прибутковий касовий ордер (форма № КО-1) 4 Акт приймання-передачі (робіт, послуг) Завдання 2 За початковими даними заповнити закупівельний акт, який наведено в табл. 4.1. Менеджером ресторану «Гірка» Степановим Олексієм Івановичем на ринку «Центральному», м. Харків, 22 березня 20ХХ р. було закуплено у Тимошенка Віктора Васильовича (ідентифікаційний номер продавця 2345321678, паспорт серія МН 234565, виданий 14 лютого 1992 р. Краснокутським РВУ МВС України в Харківській області, адреса проживання: смт Краснокутськ, вул. Лугова 34, Краснокутський p-н, Харківська обл.) наступні сільськогосподарські продукти: Назва кількість ціна, грн. Капуста, кг 10 3,9 цибуля зел.пучок 17 6,2 Закупівельний акт затверджено директором ресторану «Гірка» 22 березня 20ХХ р. Завдання 3 За даними про залишки товарів у коморі Кафе «Любава» за лютий 2024 р. заповнити відомість про залишки товарів на склад (у коморі), форма якої наведена в табл.4.2. На 01.02.2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 10 3,9 Свинина, кг 9 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 35 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 На 11.02. 2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 12 3,9 Свинина, кг 9 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 38 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 На 19.02.20ХХ р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 12 3,9 Свинина, кг 23 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 38 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 Матеріально-відповідальна особа комори №2 Батирченко Любов Василівна, комору перевіряв Юрченко Олег Борисович.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 1 Скласти графік документообігу за наведеною формою: Таблиця – Графік документообігу № Вид документа Місце створення документа Посадова особа, яка підписує документ Підстава Коли створюється документ Куди передається документ Термін обробки день Термін зберігання рік 1 Накладна на відпуск готової продукції 2 Податкова накладна 3 Прибутковий касовий ордер (форма № КО-1) 4 Акт приймання-передачі (робіт, послуг) Завдання 2 За початковими даними заповнити закупівельний акт, який наведено в табл. 4.1. Менеджером ресторану «Гірка» Степановим Олексієм Івановичем на ринку «Центральному», м. Харків, 22 березня 20ХХ р. було закуплено у Тимошенка Віктора Васильовича (ідентифікаційний номер продавця 2345321678, паспорт серія МН 234565, виданий 14 лютого 1992 р. Краснокутським РВУ МВС України в Харківській області, адреса проживання: смт Краснокутськ, вул. Лугова 34, Краснокутський p-н, Харківська обл.) наступні сільськогосподарські продукти: Назва кількість ціна, грн. Капуста, кг 10 3,9 цибуля зел.пучок 17 6,2 Закупівельний акт затверджено директором ресторану «Гірка» 22 березня 20ХХ р. Завдання 3 За даними про залишки товарів у коморі Кафе «Любава» за лютий 2024 р. заповнити відомість про залишки товарів на склад (у коморі), форма якої наведена в табл.4.2. На 01.02.2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 10 3,9 Свинина, кг 9 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 35 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 На 11.02. 2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 12 3,9 Свинина, кг 9 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 38 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 На 19.02.20ХХ р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 14 17,5 Капуста, кг 12 3,9 Свинина, кг 23 110 Олія соняшникова, л 14 19 Приправа «Куряча», пак. 12 3,9 Борошно, кг 38 12,3 Картопля, кг 43 15,1 цукор, кг 65 24,1 Матеріально-відповідальна особа комори №2 Батирченко Любов Василівна, комору перевіряв Юрченко Олег Борисович.