0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік (ID:1044660)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 3
Рік виконання: 2024
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1 Скласти графік документообігу за наведеною формою: Таблиця – Графік документообігу № Вид документа Місце створення документа Посадова особа, яка підписує документ Підстава Коли створюється документ Куди передається документ Термін обробки день Термін зберігання рік 1 Накладна на відпуск готової продукції 2 Податкова накладна 3 Прибутковий касовий ордер (форма № КО-1) 4 Акт приймання-передачі (робіт, послуг) Завдання 3 За даними про залишки товарів у коморі Кафе «Любава» за лютий 2024 р. заповнити відомість про залишки товарів на склад (у коморі), форма якої наведена в табл.4.2. На 01.02.2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 15 135 Олія соняшникова, л 23 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 44 15,7 Картопля, кг 75 18,5 цукор, кг 83 25,1 На 11.02. 2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 15 135 Олія соняшникова, л 20 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 50 15,7 Картопля, кг 75 18,5 цукор, кг 72 25,1 На 19.02.20ХХ р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 27 135 Олія соняшникова, л 20 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 50 15,7 Картопля, кг 91 18,5 цукор, кг 72 25,1 Матеріально-відповідальна особа комори №2 Батирченко Любов Василівна, комору перевіряв Юрченко Олег Борисович.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 1 Скласти графік документообігу за наведеною формою: Таблиця – Графік документообігу № Вид документа Місце створення документа Посадова особа, яка підписує документ Підстава Коли створюється документ Куди передається документ Термін обробки день Термін зберігання рік 1 Накладна на відпуск готової продукції 2 Податкова накладна 3 Прибутковий касовий ордер (форма № КО-1) 4 Акт приймання-передачі (робіт, послуг) Завдання 3 За даними про залишки товарів у коморі Кафе «Любава» за лютий 2024 р. заповнити відомість про залишки товарів на склад (у коморі), форма якої наведена в табл.4.2. На 01.02.2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 15 135 Олія соняшникова, л 23 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 44 15,7 Картопля, кг 75 18,5 цукор, кг 83 25,1 На 11.02. 2024 р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 15 135 Олія соняшникова, л 20 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 50 15,7 Картопля, кг 75 18,5 цукор, кг 72 25,1 На 19.02.20ХХ р. в коморі №2 були наступні товари: Назва кількість ціна, грн. Крупа рисова, кг 19 26,2 Капуста, кг 13 6,2 Свинина, кг 27 135 Олія соняшникова, л 20 25 Приправа «Куряча», пак. 17 4,7 Борошно, кг 50 15,7 Картопля, кг 91 18,5 цукор, кг 72 25,1 Матеріально-відповідальна особа комори №2 Батирченко Любов Василівна, комору перевіряв Юрченко Олег Борисович.