0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік і аудит виробничого браку (ID:112445)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 226
Рік виконання: 2015
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ВИРОБНИЧОГО БРАКУ 5 1.1. Економічна сутність браку в виробництві як об’єкта бухгалтерського обліку, аудиту та управління 5 1.2. Анотований огляд вітчизняного законодавства та періодичної літератури проблем бухгалтерського обліку браку 16 1.3. Міжнародні стандарти фінансової звітності, що регулюють облік виробничого браку 35 Висновки до 1-го розділу 44 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА, ДІЯЛЬНІСТЬ ЯКОГО ОБРАНА ЗА БАЗУ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ФУНКЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА НЬОМУ 46 2.1. Економічно-організаційна характеристика ТОВ «Бердичівського пивоварного заводу» та соціально-екологічні аспекти його діяльності 46 2.2 Динаміка розвитку галузі та місце ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» в ній 60 2.3. Організація бухгалтерського обліку на ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» 70 Висновки до 2-го розділу 80 РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИРОБНИЧОГО БРАКУ НА ПРИКЛАДІ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» 83 3.1. Методичне забезпечення бухгалтерського обліку виробничого браку на ТОВ Бердичівський пивоварний завод 83 3.2. Оподаткування операцій з виробничим браком 105 3.3. Відображення виробничого браку в бухгалтерській звітності 110 Висновки до 3-го розділу 125 РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АУДИТУ ВИРОБНИЧОГО БРАКУ НА ТОВ «БЕДРИДИЧІВСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 127 4.1. Організаційні засади аудиту виробничого браку 127 4.2. Методика здійснення аудиту в частині виробничого браку на підприємстві 138 Висновки до 4-го розділу 151 РОЗДІЛ 5. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «БЕДРИДИЧІВСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» 153 5.1. Порядок розроблення інструкцій з охорони праці та техніки на ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», значення і роль 153 5.2. Забезпечення техніки безпеки та належних умов праці бухгалтера 153 5.3. Визначення економічних наслідків виробничого травматизму (професійного захворювання) на ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» 153 Висновки до розділу 5 154 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 155 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 156 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову