СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік (ID:1221643)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 4
Рік виконання: 2024
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1. Вихідні дані: Інвентаризаційний опис активів ресторану і джерел їх утворення станом на 31 грудня. Зміст завдання: На основі даних інвентаризаційного опису згрупувати активи за складом і розміщенням та джерелами їх утворення. Кожну підгрупу активів і джерел їх утворення розкласти на конкретні їх складові частини, визначити вартість активів. № п/п Назва активів і джерел їх утворення Сума, грн 1 Прибуток нерозподілений 80000 2 Готівка в касі 50 3 Будівля ресторану 320180 4 Будівля м’ясного та рибного цехів 280300 5 Контрольно-касові апарати 11200 6 Комп’ютери 30150 7 Розрахунки за виплатами працівникам 68920 8 Заборгованість банку по короткострокових кредитах 450000 9 Статутний капітал 1139805 10 Грошові кошти на поточному рахунку в банку 160800 11 Заборгованість бюджету по податках, утриманих із зарплати працівників підприємства 5100 12 Знос основних засобів 26745 13 Напівфабрикати рибні на складі 15870 14 Філе сома в рибному цеху 3720 15 Серветки полотняні індивідуального використання 2000 16 Напої «Кока-кола», «Фанта» 1000 17 Покупні товари на складі (чай, кава, алкогольні напої, шоколад тощо) 130000 18 Фрукти свіжі та консервовану на складі 750000 19 Система вентиляції, яка забезпечує допустимі параметри температури та вологості 400000 20 Заборгованість постачальникам за одержані від них продукти 525600 21 Заборгованість по відрахуваннях єдиного соціального внеску 35000 22 Заборгованість ресторану різним організаціям 18000 23 Столи, шафи та інший господарський інвентар, термін експлуатації до 1 року 21000 24 Заборгованість різних організацій ресторану 3600 25 Скатертини 4300 26 Напівфабрикати м’ясні на складі 180000 27 Овочі свіжі на складі 35000
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 1. Вихідні дані: Інвентаризаційний опис активів ресторану і джерел їх утворення станом на 31 грудня. Зміст завдання: На основі даних інвентаризаційного опису згрупувати активи за складом і розміщенням та джерелами їх утворення. Кожну підгрупу активів і джерел їх утворення розкласти на конкретні їх складові частини, визначити вартість активів. № п/п Назва активів і джерел їх утворення Сума, грн 1 Прибуток нерозподілений 80000 2 Готівка в касі 50 3 Будівля ресторану 320180 4 Будівля м’ясного та рибного цехів 280300 5 Контрольно-касові апарати 11200 6 Комп’ютери 30150 7 Розрахунки за виплатами працівникам 68920 8 Заборгованість банку по короткострокових кредитах 450000 9 Статутний капітал 1139805 10 Грошові кошти на поточному рахунку в банку 160800 11 Заборгованість бюджету по податках, утриманих із зарплати працівників підприємства 5100 12 Знос основних засобів 26745 13 Напівфабрикати рибні на складі 15870 14 Філе сома в рибному цеху 3720 15 Серветки полотняні індивідуального використання 2000 16 Напої «Кока-кола», «Фанта» 1000 17 Покупні товари на складі (чай, кава, алкогольні напої, шоколад тощо) 130000 18 Фрукти свіжі та консервовану на складі 750000 19 Система вентиляції, яка забезпечує допустимі параметри температури та вологості 400000 20 Заборгованість постачальникам за одержані від них продукти 525600 21 Заборгованість по відрахуваннях єдиного соціального внеску 35000 22 Заборгованість ресторану різним організаціям 18000 23 Столи, шафи та інший господарський інвентар, термін експлуатації до 1 року 21000 24 Заборгованість різних організацій ресторану 3600 25 Скатертини 4300 26 Напівфабрикати м’ясні на складі 180000 27 Овочі свіжі на складі 35000