0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Собівартість реалізації продукції зенових культур (ID:256899)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 33
Рік виконання: 2018
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1.Операції з обліку витрат і виходу продукції рослинництва в системі господарювання 1.1.Основні положення обліку витрат та завдання їх обліку 1.2. Огляд нормативно – інструкційної і спеціальної літератури по темі «Облік витрат та обчислення собівартості продукції зернових культур» 2.Облік витрат та обчислення собівартості продукції зернових культур 2.1.Об’єкти обліку витрат та обчислення собівартості при вирощуванні зернових культур 2.2. Документальне оформлення операцій з обліку витрат та виходу продукції зернової продукції 2.3. Статті витрат та їх характеристика 2.4. Організація синтетичний і аналітичний облік витрат та виходу продукції зернових культур 2.5. Методика обчислення собівартості продукції зернових культур 2.6. Вдосконалення обліку витрат і виходу продукції рослинництва із застосуванням комплексної автоматизації Висновок Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В даній роботі було досліджено наукові основи обліку витрат і виходу продукції рослинництва, економічна суть витрат виробництва та завдання їх обліку, класифікація виробничих витрат, об’єкти обліку витрат зернових культур та їх обґрунтування, первинний облік витрат на виробництво і виходу продукції, синтетичний і аналітичний облік витрат і виходу продукції зернових культур, особливості обліку зернових культур і обчислення собівартості продукції, удосконалення обліку витрат і виходу продукції. У виробництво продукції зернових культур, вкладаються великі матеріальні кошти й витрати живої праці. Тому облік в зерновому виробництві покликаний забезпечити своєчасне і точне відображення витрат і виходу продукції по підрозділах і групах зернових культур, економічно обґрунтоване літочислення собівартості кожного виду продукції і давати інформацію для прийняття управлінських рішень. Важливим показником, який характеризує роботу сільськогосподарських підприємств є собівартість продукції. Від її рівня залежать фінансові результати діяльності підприємства, темпи розширеного виробництва, фінансовий стан господарюючих суб’єктів. В першому розділі було розглянуто наукові основи по даній темі. Проблемами управлінського обліку на сьогодні займається дуже багато вчених, серед них такі як: Огійчук А.В., Бутинець Ф.Ф., Чижевські Л.В. та інші. Для підвищення рівня виробництва, зниження його собівартості, раціонального ведення бухгалтерського обліку і управління можна запропонувати слідуючи заходи: - комп’ютеризація й автоматизація системи бухгалтерського обліку; - впровадження комплексної механізації і автоматизації у виробництво; - підвищення рівня кваліфікації і майстерності працівників та інші. Головним завданням бухгалтерів господарств є своєчасна подача інформації про витрати по підрозділах господарства, своєчасний облік надходження продукції зернових культур, обгрунтовано систематизувати й узагальнювати необхідну інформацію для обчислення собівартості продукції.