0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік (ID:598769)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 17
Рік виконання: 2021
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ТзОВ “Альянс” є підприємством харчової промисловості. Основними видами продукції підприємства є різні види печива, вафлі, кукурудзяні палички, сухарі різних видів та різні види соломки. 1. На основі даних, поданих у додатку Б (табл. Б.1) сформувати Відомість групування господарських засобів ТзОВ “Альянс” та Відомість групування джерел утворення господарських засобів ТзОВ “Альянс” за формою, поданою у додатку В (табл. В.1 та табл. В.2 відповідно). 2. На основі даних Відомостей групування господарських засобів та групування джерел утворення господарських засобів сформуйте Баланс ТзОВ “Альянс” на початок звітного періоду (Додаток Д). 3. Використовуючи дані табл. Б.2 заповнити Журнал реєстрації господарських операцій за звітний період (табл. В.3). Додаткові необхідні дані для розрахунку відображено в табл. Б.3 і табл. Б.4. 4. Відкрити синтетичні та аналітичні рахунки бухгалтерського обліку і записати в них початкове сальдо на 1 січня 200_р., відобразити на рахунках здійснені підприємством господарські операції, підрахувати суму оборотів по дебету і кредиту та визначити кінцеве сальдо по кожному рахунку. 5. Сформувати відомість за аналітичними рахунками (табл. В.4) до синтетичних рахунків 26 “Готова продукція” та 20 “Виробничі запаси”. 6. На підставі сальдо та оборотів на рахунках скласти оборотно-сальдову відомість за звітний період (табл. В.5) та шахову оборотну відомість (табл. В.6). 7. На підставі оборотно-сальдової відомості сформувати Баланс на кінець звітного періоду. № п/п Вид господарського засобу чи джерела утворення 0 1 2 12 1. Будівля адміністративного корпусу 264552,0 2. Статутний капітал 960000,0 3. Знос будівлі адміністративного корпусу 229080,0 4. Заборгованість за придбані матеріали перед ВАТ “Цукорпостач” 30960,0 5. Довгостроковий кредит банку 108000,0 6. Заборгованість за нарахованою заробітною платою 18240,0 7. Заборгованість за розрахунками з бюджетом 16488,0 8. Заборгованість ПП “Тіма” за придбане печиво 8160,0 9. Печиво вівсяне 3349,2 10. Резервний капітал 79297,2 11. Готівка в касі в національній валюті 1363,2 12. Короткостроковий кредит банку 24000,0 13. Право на торгову марку 28272,0 14. Аванси, видані підзвітній особі на придбання канцелярських товарів 1200,0 15. Спецодяг та спецвзуття 15576,0 16. Соломка з кунжутом 8160,0 17. Амортизація нематеріальних активів 8640,0 18. Грошові кошти на рахунку в банку в іноземній валюті 134400,0 19. Вафлі лимонні 13200,0 20. Будівля цеху 1 816000,0 21. Грошові кошти на рахунку в банку в національній валюті 26160,0 22. Рецептура виготовлення печива з кунжутом 2880,0 23. Борошно пшеничне І сорт 26416,8 24. Кукурудзяні палички 9360,0 25. Сухарі ванільні 12552,0 26. Заборгованість перед ПП “Веста” за придбаний порошок яєчний 12240,0 27. Яєчний порошок 5520,0 28. Випечені заготовки для вафель в цеху 1 9336,0 29. Цукор 25200,0 30. Заборгованість магазину “Продукти” за придбану продукцію 6144,0 31. Довгострокові фінансові інвестиції 8880,0 32. Помадка цукрова для оздоблення виробів 9600,0 33. Конвеєрна лінія для покриття печива шоколадом 189360,0 34. Вантажівки для розповсюдження готової продукції 84000,0 35. Нерозподілений прибуток 28800,0 36. Резерв відпусток працівників 72000,0 37. Заборгованість перед ПАТ "Світанок"за придбані матеріали для упаковки 55000,0 38. Витрати на передоплату періодичних видань 2352,0 39. Отримані аванси від покупців (магазину “Мертел”) 5880,0 40. Нарахований знос на печі 309360,0 41. Заборгованість за розрахунками єдиного соціального внеску 5240,0 42. Одержані короткострокові векселі 4752,0 43. Комп’ютерна програма 1С: 7.7 в бухгалтерії підприємства 4800,0 44. Напівфабрикати власного виробництва (основа для печива з кунжутом) 3120,0 45. Сироп для кукурудзяних паличок в цеху 2 5040,0 46. Будівля цеху 2 1080000,0 47. Резерв сумнівних боргів 2400,0 48. Інший додатковий капітал 26400,0 49. Заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення перед МКП “Львівводоканал” 13680,0 50. Нарахований знос будівель цехів 1, 2 717600,0 51. Заборгованість за розрахунками з єдиного соціального внеску 2640,0 52. Заборгованість перед ПП “Кремс” за придбану помадку цукрову 2880,0 53. Заборгованість перед Енергозбутом за використану електроенергію 6960,0 54. Заборгованість за отримані послуги з встановлення печей 8160,0 55. Додатковий капітал 65760,0 Таблиця Б.2 Журнал реєстрації господарських операцій ТзОВ “Альянс” за січень 200_ р. № п/п Зміст господарської операції 3 1 2 3 1. Придбано термічні печі у ТзОВ “Спектр” - 2. Нараховано податковий кредит з ПДВ - 3. Оплачено за отримані печі - 4. Придбано борошно І сорт у ТзОВ “Прайм” (100кг за ціною 4,5грн./кг) ? 5. Нараховано податковий кредит з ПДВ ? 6. Передано цукор у виробництво (230кг) ? 8. Отримано короткострокову позику банку 24500,0 9. Погашено усю заборгованість перед ПП “Кремс” - 10. Отримано кошти в погашення частини заборгованості від ПП “Тіма” 1300,0 11. Отримано аванс від ТзОВ “Ліон” 37000,0 12. Відображено податкове зобов’язання ПДВ ? 13. Нараховано амортизацію основних засобів виробничого призначення (печі) 1000,0 14. Нараховано амортизацію програми 1С: Бухгалтерія 7.7, що використовується в бухгалтерії 123,0 15. Придбані нематеріальні активи - 16. Перераховано на карткові рахунки працівників заробітну плату 12000,0 17. Видано аванс підзвітній особі на придбання МШП 250 18. Отримано МШП від підзвітної особи 280 19. Повернуто підзвітній особі суму, що витрачено понад аванс ? 20. За рахунок нерозподіленого прибутку збільшено резервний капітал - 21. Нараховано заробітну плату виробничим працівникам 14000,0 22. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці виробничих працівників (37%) ? 23. Нараховано заробітну плату адміністративному персоналу - 24. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці адміністративного персоналу (37%) - 25. Нараховано заробітну плату працівникам відділу збуту 3000,0 26. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці працівникам відділу збуту (37%) ? 27. Погашено заборгованість перед бюджетом - 28. Передано у виробництво борошно І сорт (500 кг) ? 29. Повернуто короткострокову позику банку - 30. Витрачено спецодяг на виробничі потреби 240,0 31. Придбано масло вершкове у ВАТ “Кредо” (200кг за ціною 10,3грн./кг) ? 32. Нараховано податковий кредит з ПДВ ? 33. Відображено витрати на перевезення масла вершкового сторонньою організацією - 34. Відображено податковий кредит з ПДВ - 35. Відображено витрати на заробітну плату працівників, що розвантажували масло вершкове 200,0 36. Передано у виробництво яєчний порошок (50 кг) - 37. Утримано із заробітної плати податок з доходів фізичних осіб 300,0 38 Утримано із заробітної плати єдиний соціальний внесок - 39 Відображено витрачену у процесі виробництва електроенергію - 40 Сплачено аванс ПП “Весна” за яєчний порошок - 41 Відображено податковий кредит з ПДВ - 42 Отримано яєчний порошок від ПП “Весна” (за ціною 12,0 грн. ? кг) - 43 Нараховано податковий кредит з ПДВ - 44 Проведено взаємозалік заборгованостей з ПП “Весна” - 45 Передано з виробництва на склад: − печиво вівсяне 100 кг − соломка солодка 200 кг − кукурудзяні палички 900 уп. − сухарі молочні 330 кг* ? 46. Придбано акції - 47 Придбано іноземну валюту - 48 Реалізовано гуртівні “Продукти” сухарі ванільні та вафлі лимонні - 49 Нараховано податкове зобов’язання з ПДВ - 50 Списано собівартість реалізованих: − сухарі ванільні 80кг − вафлі лимонні 150кг - 51 Отримано оплату від гуртівні “Продукти” - 52 Реалізовано кукурудзяні палички, соломка з кунжутом та вафлі ТзОВ “Ліон” 37000,0 53 Нараховано податкове зобов’язання з ПДВ ? 54 Проведено взаємозалік заборгованостей з ТзОВ “Ліон” - 55 Отримано короткостроковий кредит шляхом погашення заборгованості перед постачальником - 56 Списано собівартість реалізованих: − кукурудзяних паличок 2000 уп. − соломка з кунжутом 500кг − вафлі лимонні 250кг ? 57. Списано на фінансові результати доходи від реалізації продукції ? 58 Списано на фінансові результати собівартість реалізованої продукції ? 59 Списано на фінансові результати адміністративні витрати - 60 Списано на фінансові результати витрати на збут ? 61 Нараховано податок на прибуток ? 62 Списано податок на прибуток на фінансові результати ? 63 Відображено фінансовий результат від господарської діяльності ? Продовження додатку Б Таблиця Б.3 Собівартість одиниці конкретного виду продукції (аналітичні рахунки до рахунку 26 “Готова продукція”) № п/п Номенклатура готової продукції Одиниця виміру Собівартість продукції, грн. за од. 1. Печиво вівсяне кг 6,3 2. Соломка з кунжутом кг 7,4 3. Вафлі лимонні кг 11 4. Кукурудзяні палички уп. 2,3 5. Сухарі ванільні кг 7,8 6. Соломка солодка кг 6,7 7. Сухарі молочні кг 6,5 Таблиця Б.4 Балансова вартість одиниці конкретного виду номенклатури виробничих запасів на 1 січня 200_р., що знаходяться на складі (аналітичні рахунки до рахунку 20 “Виробничі запаси”) № п/п Номенклатура виробничих запасів Одиниця виміру Вартість, грн./од. 1. Борошно пшеничне І сорт кг 4,5 2. Яєчний порошок кг 12,0 3. Цукор кг 5,6 4. Помадка цукрова для оздоблення виробів кг 14,5
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ТзОВ “Альянс” є підприємством харчової промисловості. Основними видами продукції підприємства є різні види печива, вафлі, кукурудзяні палички, сухарі різних видів та різні види соломки. 1. На основі даних, поданих у додатку Б (табл. Б.1) сформувати Відомість групування господарських засобів ТзОВ “Альянс” та Відомість групування джерел утворення господарських засобів ТзОВ “Альянс” за формою, поданою у додатку В (табл. В.1 та табл. В.2 відповідно). 2. На основі даних Відомостей групування господарських засобів та групування джерел утворення господарських засобів сформуйте Баланс ТзОВ “Альянс” на початок звітного періоду (Додаток Д). 3. Використовуючи дані табл. Б.2 заповнити Журнал реєстрації господарських операцій за звітний період (табл. В.3). Додаткові необхідні дані для розрахунку відображено в табл. Б.3 і табл. Б.4. 4. Відкрити синтетичні та аналітичні рахунки бухгалтерського обліку і записати в них початкове сальдо на 1 січня 200_р., відобразити на рахунках здійснені підприємством господарські операції, підрахувати суму оборотів по дебету і кредиту та визначити кінцеве сальдо по кожному рахунку. 5. Сформувати відомість за аналітичними рахунками (табл. В.4) до синтетичних рахунків 26 “Готова продукція” та 20 “Виробничі запаси”. 6. На підставі сальдо та оборотів на рахунках скласти оборотно-сальдову відомість за звітний період (табл. В.5) та шахову оборотну відомість (табл. В.6). 7. На підставі оборотно-сальдової відомості сформувати Баланс на кінець звітного періоду. № п/п Вид господарського засобу чи джерела утворення 0 1 2 12 1. Будівля адміністративного корпусу 264552,0 2. Статутний капітал 960000,0 3. Знос будівлі адміністративного корпусу 229080,0 4. Заборгованість за придбані матеріали перед ВАТ “Цукорпостач” 30960,0 5. Довгостроковий кредит банку 108000,0 6. Заборгованість за нарахованою заробітною платою 18240,0 7. Заборгованість за розрахунками з бюджетом 16488,0 8. Заборгованість ПП “Тіма” за придбане печиво 8160,0 9. Печиво вівсяне 3349,2 10. Резервний капітал 79297,2 11. Готівка в касі в національній валюті 1363,2 12. Короткостроковий кредит банку 24000,0 13. Право на торгову марку 28272,0 14. Аванси, видані підзвітній особі на придбання канцелярських товарів 1200,0 15. Спецодяг та спецвзуття 15576,0 16. Соломка з кунжутом 8160,0 17. Амортизація нематеріальних активів 8640,0 18. Грошові кошти на рахунку в банку в іноземній валюті 134400,0 19. Вафлі лимонні 13200,0 20. Будівля цеху 1 816000,0 21. Грошові кошти на рахунку в банку в національній валюті 26160,0 22. Рецептура виготовлення печива з кунжутом 2880,0 23. Борошно пшеничне І сорт 26416,8 24. Кукурудзяні палички 9360,0 25. Сухарі ванільні 12552,0 26. Заборгованість перед ПП “Веста” за придбаний порошок яєчний 12240,0 27. Яєчний порошок 5520,0 28. Випечені заготовки для вафель в цеху 1 9336,0 29. Цукор 25200,0 30. Заборгованість магазину “Продукти” за придбану продукцію 6144,0 31. Довгострокові фінансові інвестиції 8880,0 32. Помадка цукрова для оздоблення виробів 9600,0 33. Конвеєрна лінія для покриття печива шоколадом 189360,0 34. Вантажівки для розповсюдження готової продукції 84000,0 35. Нерозподілений прибуток 28800,0 36. Резерв відпусток працівників 72000,0 37. Заборгованість перед ПАТ "Світанок"за придбані матеріали для упаковки 55000,0 38. Витрати на передоплату періодичних видань 2352,0 39. Отримані аванси від покупців (магазину “Мертел”) 5880,0 40. Нарахований знос на печі 309360,0 41. Заборгованість за розрахунками єдиного соціального внеску 5240,0 42. Одержані короткострокові векселі 4752,0 43. Комп’ютерна програма 1С: 7.7 в бухгалтерії підприємства 4800,0 44. Напівфабрикати власного виробництва (основа для печива з кунжутом) 3120,0 45. Сироп для кукурудзяних паличок в цеху 2 5040,0 46. Будівля цеху 2 1080000,0 47. Резерв сумнівних боргів 2400,0 48. Інший додатковий капітал 26400,0 49. Заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення перед МКП “Львівводоканал” 13680,0 50. Нарахований знос будівель цехів 1, 2 717600,0 51. Заборгованість за розрахунками з єдиного соціального внеску 2640,0 52. Заборгованість перед ПП “Кремс” за придбану помадку цукрову 2880,0 53. Заборгованість перед Енергозбутом за використану електроенергію 6960,0 54. Заборгованість за отримані послуги з встановлення печей 8160,0 55. Додатковий капітал 65760,0 Таблиця Б.2 Журнал реєстрації господарських операцій ТзОВ “Альянс” за січень 200_ р. № п/п Зміст господарської операції 3 1 2 3 1. Придбано термічні печі у ТзОВ “Спектр” - 2. Нараховано податковий кредит з ПДВ - 3. Оплачено за отримані печі - 4. Придбано борошно І сорт у ТзОВ “Прайм” (100кг за ціною 4,5грн./кг) ? 5. Нараховано податковий кредит з ПДВ ? 6. Передано цукор у виробництво (230кг) ? 8. Отримано короткострокову позику банку 24500,0 9. Погашено усю заборгованість перед ПП “Кремс” - 10. Отримано кошти в погашення частини заборгованості від ПП “Тіма” 1300,0 11. Отримано аванс від ТзОВ “Ліон” 37000,0 12. Відображено податкове зобов’язання ПДВ ? 13. Нараховано амортизацію основних засобів виробничого призначення (печі) 1000,0 14. Нараховано амортизацію програми 1С: Бухгалтерія 7.7, що використовується в бухгалтерії 123,0 15. Придбані нематеріальні активи - 16. Перераховано на карткові рахунки працівників заробітну плату 12000,0 17. Видано аванс підзвітній особі на придбання МШП 250 18. Отримано МШП від підзвітної особи 280 19. Повернуто підзвітній особі суму, що витрачено понад аванс ? 20. За рахунок нерозподіленого прибутку збільшено резервний капітал - 21. Нараховано заробітну плату виробничим працівникам 14000,0 22. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці виробничих працівників (37%) ? 23. Нараховано заробітну плату адміністративному персоналу - 24. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці адміністративного персоналу (37%) - 25. Нараховано заробітну плату працівникам відділу збуту 3000,0 26. Нараховано єдиний соціальний внесок на фонд оплати праці працівникам відділу збуту (37%) ? 27. Погашено заборгованість перед бюджетом - 28. Передано у виробництво борошно І сорт (500 кг) ? 29. Повернуто короткострокову позику банку - 30. Витрачено спецодяг на виробничі потреби 240,0 31. Придбано масло вершкове у ВАТ “Кредо” (200кг за ціною 10,3грн./кг) ? 32. Нараховано податковий кредит з ПДВ ? 33. Відображено витрати на перевезення масла вершкового сторонньою організацією - 34. Відображено податковий кредит з ПДВ - 35. Відображено витрати на заробітну плату працівників, що розвантажували масло вершкове 200,0 36. Передано у виробництво яєчний порошок (50 кг) - 37. Утримано із заробітної плати податок з доходів фізичних осіб 300,0 38 Утримано із заробітної плати єдиний соціальний внесок - 39 Відображено витрачену у процесі виробництва електроенергію - 40 Сплачено аванс ПП “Весна” за яєчний порошок - 41 Відображено податковий кредит з ПДВ - 42 Отримано яєчний порошок від ПП “Весна” (за ціною 12,0 грн. ? кг) - 43 Нараховано податковий кредит з ПДВ - 44 Проведено взаємозалік заборгованостей з ПП “Весна” - 45 Передано з виробництва на склад: − печиво вівсяне 100 кг − соломка солодка 200 кг − кукурудзяні палички 900 уп. − сухарі молочні 330 кг* ? 46. Придбано акції - 47 Придбано іноземну валюту - 48 Реалізовано гуртівні “Продукти” сухарі ванільні та вафлі лимонні - 49 Нараховано податкове зобов’язання з ПДВ - 50 Списано собівартість реалізованих: − сухарі ванільні 80кг − вафлі лимонні 150кг - 51 Отримано оплату від гуртівні “Продукти” - 52 Реалізовано кукурудзяні палички, соломка з кунжутом та вафлі ТзОВ “Ліон” 37000,0 53 Нараховано податкове зобов’язання з ПДВ ? 54 Проведено взаємозалік заборгованостей з ТзОВ “Ліон” - 55 Отримано короткостроковий кредит шляхом погашення заборгованості перед постачальником - 56 Списано собівартість реалізованих: − кукурудзяних паличок 2000 уп. − соломка з кунжутом 500кг − вафлі лимонні 250кг ? 57. Списано на фінансові результати доходи від реалізації продукції ? 58 Списано на фінансові результати собівартість реалізованої продукції ? 59 Списано на фінансові результати адміністративні витрати - 60 Списано на фінансові результати витрати на збут ? 61 Нараховано податок на прибуток ? 62 Списано податок на прибуток на фінансові результати ? 63 Відображено фінансовий результат від господарської діяльності ? Продовження додатку Б Таблиця Б.3 Собівартість одиниці конкретного виду продукції (аналітичні рахунки до рахунку 26 “Готова продукція”) № п/п Номенклатура готової продукції Одиниця виміру Собівартість продукції, грн. за од. 1. Печиво вівсяне кг 6,3 2. Соломка з кунжутом кг 7,4 3. Вафлі лимонні кг 11 4. Кукурудзяні палички уп. 2,3 5. Сухарі ванільні кг 7,8 6. Соломка солодка кг 6,7 7. Сухарі молочні кг 6,5 Таблиця Б.4 Балансова вартість одиниці конкретного виду номенклатури виробничих запасів на 1 січня 200_р., що знаходяться на складі (аналітичні рахунки до рахунку 20 “Виробничі запаси”) № п/п Номенклатура виробничих запасів Одиниця виміру Вартість, грн./од. 1. Борошно пшеничне І сорт кг 4,5 2. Яєчний порошок кг 12,0 3. Цукор кг 5,6 4. Помадка цукрова для оздоблення виробів кг 14,5