0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«ОБЛІК І АУДИТ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (на прикладі ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів» м. ОХТИРКА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ)» (ID:61579)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 147
Рік виконання: 2013
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ І АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 1.1 Економічна сутність готової продукції 1.2 Нормативне регулювання обліку і аудиту готової продукції 1.3 Теоретико-методологічні основи обліку і аудиту готової продукції РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 2.1 Організаційно-економічна характеристика ДП «Охтирський КХП» Державного агенства резерву України 2.2 Складський та первинний облік готової продукції 2.3 Синтетичний і аналітичний облік готової продукції 2.4 Облікова політика підприємства РОЗДІЛ 3. АУДИТ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 3.1 Методика проведення аудиторської перевірки готової продукції 3.2 Аудит готової продукції 3.3 Документальне оформлення аудиту РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ РОЗДІЛ 5. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 5.1. Охорона праці 5.2. Безпека в надзвичайних ситуаціях РОЗДІЛ 6. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову