0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Напрямки покращення рівня продовольчого забезпечення населення України (ID:26112)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 69
Рік виконання: 2012
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи формування системи продовольчого забезпечення населення 6 1.1. Рівень продовольчого забезпечення населення 6 1.2. Організаційно- механізм продовольчого забезпечення 11 1.3. Міжнародний досвід забезпечення продовольчої безпеки 17 Розділ 2. Аналіз рівня продовольчого забезпечення населення України 23 2.1. Оцінка сучасного рівня продовольчої ситуації в Україні 23 2.2. Дослідження ролі АПК України в забезпеченні продуктами харчування населення 30 2.3 Аналіз стану харчової промисловості України 36 Розділ 3. Шляхи поліпшення продовольчого забезпечення населення України 45 3.1. Тенденції розвитку національного продовольчого ринку України 45 3.2. Підвищення ролі продовольчої безпеки в системі забезпечення національної безпеки України 50 Висновки 58 Список використаних джерел 61 Додатки 66
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову