0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Експорт декількох видів товарів, поставка рівними партіями, продавець сплачує доставку, ризики та інші витрати до порту призначення (без імпортного мита), розрахунки: траттою (ID:1076705)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 23
Рік виконання: 2023
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ЗАВДАННЯ 3 1.ПІДПРИЄМСТВО В ПРОМИСЛОВІЙ СТРУКТУРІ ДЕРЖАВИ 5 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА 7 2.1.Класифікація виробничих процесів 7 2.2.Визначення оптимальних виду руху предметів праці 8 2.3.Середньорічні показники роботи підприємства 12 2.4.Розрахунок кількості одиниць обладнання і працівників 12 2.5.Порядок технічного контролю на виробництві 14 3.МАТЕРІАЛЬНА, ДОКУМЕНТАЛЬНА ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА 16 3.1.Паспорт якості на продукцію 16 3.2.Калькуляція на продукцію 17 3.3.Розрахунок техніко-економічних показників 19 ВИСНОВОК 22
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ЗАВДАННЯ 1. Опис підприємства ( або підрозділу як складова біотехнологічного підприємства): • надати стислу характеристику підприємства: назва, організаційно-правова форма, класифікаційні ознаки, вид економічної діяльності підприємства і код виду економічної діяльності. Надати організаційну структуру підприємства, тобто посади і схема їх підпорядкування. • (для підрозділу) надати характеристику підрозділу: мета діяльності, які основні завдання вирішує, розробити схему організаційної структури підрозділу - посади та схема підпорядкування. Обсяг 1-2 стор. 2. Технічна підготовка виробництва:  надати технологічну схему виробництва підрозділу;  скласти перелік виробничих процесів підрозділу;  класифікувати виробничі процеси підрозділу на основні, допоміжні, бічні, підсобні (навести перелік);  визначити оптимальний вид руху предметів праці (побудувати графіки та розрахувати тривалості виробничого циклу при послідовному, паралельному, синхронізованому і оптимальному ВРПП, зробити висновки);  визначити середньорічну тривалість виробничого циклу, річний випуск продукції для обраного ВРПП;  розрахувати кількість одиниць обладнання, чисельність персоналу явочну і за списком для обраного ВРПП у підрозділі, надати графік роботи підприємства та графік змінності роботи персоналу;  запропонувати порядок технічного контролю якості виробництва у підрозділі: об’єкти, суб’єкти, види і методи контролю. Обсяг 5-6 стор. 3. Матеріальна, документальна та організаційно-технічна підготовка виробництва:  скласти калькуляцію або кошторис на вид продукції, що виготовляється підприємством,  розрахувати суму адміністративних витрат підприємства, які припадають на підрозділ і суму накладних витрат підприємства;  розрахувати техніко-економічні показники підрозділу (представити в таблиці),  розробити паспорт якості на вид продукції, Обсяг 2-3 стор. 4. Загальні висновки про ефективність функціонування підрозділу, що організовується, на підставі техніко-економічних показників Обсяг 0,5 стор. 1. ПІДПРИЄМСТВО В ПРОМИСЛОВІЙ СТРУКТУРІ ДЕРЖАВИ Назва підприємства:Біофарма Метою роботи імунологічної фармацевтичної компанії “Біофарма” є виробництво пробіотичного препарату Біоспорін для відновлення мікрофлори у вигляді порошку для забезпечення потреби в даному препараті, та отримані прибутку, як наслідку діяльності. Дане підприємства має наступні класифікаційні ознаки: • за формою власності — приватне; • за організаційною структурою - ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю); • за належністю капітала — національне; • за сферою діяльності — виробниче; • за виробничою потужністю — середнє підприємтво; • за виробничою структурою — вузькоспеціалізоване; • за метою діяльності — комерційне; • за галузевою і предметною спеціалізацією — промислове; • галузь — фармацевтична.