0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка (ID:178562)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 1
Рік виконання: 2016
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
Кількість місць в обідньому залі ресторану – 52. У звітному періоді ресторан працював 350 днів, фактичний випуск страв склав 150200. У плановому році завдяки реконструкції кількість місць збільшиться на 16, кількість робочих днів складе 352, коефіцієнт зміни кількості спожитих страв на одне місце в день – 1,07, середня ціна страви – 240 грн. питома вага іншої продукції в обороті продукції власного виробництва заплановано 8%, частка придбаних товарів в роздрібному товарообороті – 15%. Визначити виробничу програму ресторану, його оборот по продукції власного виробництва і по придбаним товарам, роздрібний товарооборот на плановий період.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову