0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка готельно – ресторанного бізнесу (ID:29368)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 21
Рік виконання: 2011
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1.Джерела формування матеріальних ресурсів в підприємстві. Економічна сутність, класифікація і показники вимірювання матеріальних запасів. 2. Сутність та принципи матеріального стимулювання в підприємствах готельно-ресторанного господарства. 3. Розрахувати показники динаміки чистого прибутку готельного комплексу за два роки, проаналізувати ефективність використання основних видів ресурсів за даними таблиці: /тис. грн./ № Найменування показника Роки Базовий Звітний 1. Виручка від реалізації послуг 7500 8200 2. Витрати, пов’язані з наданням послуг 5000 5500 3. Доходи від іншої операційної діяльності 3000 3300 4. Витрати від іншої операційної діяльності 2500 2000 5. Сума % за депозит 500 200 6. Середньорічна вартість основних фондів 10000 10500 7. Середньорічна сума оборотних засобів, тис. грн. 5000 6000 8. Сума кредиту 1500 1200 9. Сума % за кредит 300 180 10. Пеня та штрафні санкції 200 100 11. Податок на прибуток (%) 25 25 4. ТЕСТ 1. Вкажіть джерело утворення доходу від реалізації основних і додаткових послуг готельних комплексів: 1.дивіденди від пайової часті у створенні майна готельного комплексу 2.оптово-відпускна ціна за товари 3.торговельна надбавка 2. До складу оборотних коштів готелю не включаються: 1.грошові кошти в національній та іноземній валюті 2.товарні запаси 3.вартість готельного знаку 3. До групи доходів від позареалізаційних операцій не відносяться доходи: 1.від проценту по депозитних вкладах 2.від володіння корпоративними правами 3.від реалізації продукції в підрозділі громадського харчування 4. Як змінюються умовно-постійні загальні витрати готелю при збільшенні обсягів діяльності за інших рівних умов? 1.залишаються незмінними 2.зменшуються 3.збільшуються 5. В експлуатаційну собівартість послуг розміщення не включають: 1.відрахування на соціальний розвиток колективу 2.фонд оплати праці працівників служби прийому та розміщення 3.абонентну плату за телефон та радіо 6. Яким чином застосування прискореної амортизації основних фондів впливає на розмір прибутку готелю, що оподатковується? 1.збільшує 2.зменшує 3.не впливає 7. Економічний прибуток готелю відрізняється від бухгалтерського на величину: 1.прибутку від іншої операційної діяльності 2.умовно-постійних витрат 3.неявних альтернативних витрат 8. Розмір діючої ставки податку на додану вартість, який застосовується при визначенні сум податків з вартості послуг, дорівнює: 1.28% 2.20% 3.16,67% 9. Розмір амортизаційних відрахувань готелю залежить від: 1.норм амортизації та суми чистого прибутку 2.норм амортизації та суми валового прибутку 3.норм амортизації та середньорічної вартості основних фондів 4.норм амортизації та балансової вартості основних фондів на кінець періоду 10. Вкажіть джерело відшкодування податкових платежів за користування водою понад встановлений ліміт: 1.прибуток, що залишається в розпорядженні підприємства 2.ціна послуг 3.собівартість послуг Висновки та пропозиції Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову