0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вдосконалення технічних процесів для покращення якості м'ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП Еліка (ID:355804)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 95
Рік виконання: 2017
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1 Сучасний стан виробництва м’ясних напівфабрикатів в Україні 1.2 Система оцінки якості та безпеки виробництва харчових продуктів 1.3 Огляд і характеристика технологічних прийомів при виробництві м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці 1.4 Вимоги до сировини при виробництві м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, УМОВИ І МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ 2.1 Місце, об’єкт та умови дослідження 2.2 Методика виконання роботи РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 3.1 Характеристика виробничих потужностей ТОВ ВЗП «Еліка» 3.2 Технологічні схеми виробництва м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці 3.3 Організація впровадження ДСТУ ІSO 22000 при виробництві м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці 3.4 Економічна ефективність розробки РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ РОЗДІЛ 5. ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ РОЗДІЛ 6. ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ ВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову