0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка туризму (ID:446909)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 1
Рік виконання: 2020
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
Звіт про роботу готелю «Сяйво» за 2019 рік має такі показники у розрізі кварталів (дані умовні), тис.грн.: Показники 1 кв. 2019 р. 2 кв. 2019 р. 3 кв. 2019 р. 4 кв. 2019 р. Разом Обсяг наданих послуг з проживання, од. 5 25 150 250 430 Чистий дохід від наданих послуг проживання, грн Загальні витрати, грн.: у т.ч. - Змінні витрати/на 1 послугу, грн. 6000 6200 6800 7100 х - Постійні витрати, грн. 4000 4000 4000 4000 16000 Прибуток (збиток), грн. Середня вартість проживання в готелі становить 1200 грн. Менеджмент готелю планує збільшити прибуток у наступному році, а тому виникає потреба у визначенні стратегічних напрямів розвитку. Необхідно: 1) Визначити прибуток (збиток), отриманий за результатами діяльності готелю у кожному кварталі та за рік. 2) Надати пропозиції керівництву готелю на наступний рік з метою зростання прибутку.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Звіт про роботу готелю «Сяйво» за 2019 рік має такі показники у розрізі кварталів (дані умовні), тис.грн.: Показники 1 кв. 2019 р. 2 кв. 2019 р. 3 кв. 2019 р. 4 кв. 2019 р. Разом Обсяг наданих послуг з проживання, од. 5 25 150 250 430 Чистий дохід від наданих послуг проживання, грн Загальні витрати, грн.: у т.ч. - Змінні витрати/на 1 послугу, грн. 6000 6200 6800 7100 х - Постійні витрати, грн. 4000 4000 4000 4000 16000 Прибуток (збиток), грн. Середня вартість проживання в готелі становить 1200 грн. Менеджмент готелю планує збільшити прибуток у наступному році, а тому виникає потреба у визначенні стратегічних напрямів розвитку. Необхідно: 1) Визначити прибуток (збиток), отриманий за результатами діяльності готелю у кожному кварталі та за рік. 2) Надати пропозиції керівництву готелю на наступний рік з метою зростання прибутку.