0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних сільгоспвиробників (ID:855618)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 100
Рік виконання: 2023
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІЖНАРОНОЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АГРОПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ 10 1.1. Сутність, складові та характерні риси міжнародної конкурентоспроможності підприємств 10 1.2. Особливості забезпечення конкурентоспроможності в сільському господарстві 21 1.3. Інноваційно-інвестиційні інструменти забезпечення міжнародної конкурентоспроможності у сільському господарстві 33 Висновки до розділу 1 43 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ МІЖНАРОДНОЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ 45 2.1. Аналіз розвитку сільського господарства у світі 45 2.2. Оцінка розвитку сільського господарства в Україні 57 2.3. Діяльність вітчизняних сільгоспвиробників на світовому ринку 68 2.4. Оцінка та напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «КЕРНЕЛ-ТРЕЙД» 79 Висновки до розділу 2 89 ВИСНОВКИ 92 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 95
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Об’єкт дослідження – процес формування та підвищення рівня міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних сільгоспвиробників. Предметом дослідження є сукупність теоретико-методичних та науково-практичних аспектів щодо забезпечення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних сільгоспвиробників. Мета дослідження – визначення напрямків підвищення міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних сільгоспвиробників на основі дослідження сучасних тенденцій розвитку сільського господарства у світі та особливостей забезпечення конкурентоспроможності у галузі.