0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:1043612)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 3
Рік виконання: 2022
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 Визначити зміни ефективності використання оборотних коштів в готелі, якщо в минулому році виручка (валовий дохід) готелю складала 670,5 тис. грн., в звітному – 490, 8 тис. грн., середньорічна вартість оборотних коштів в минулому році – 82,5 тис. грн., в звітному році – 61,2 тис грн. Визначити суму вивільнених коштів у обороті готелю. Задача 3 Готель у звітному кварталі реалізував послуг на 100 тис. грн при середніх залишках оборотних коштів 25 тис. грн. Визначте прискорення оборотності оборотних коштів у днях та їх вивільнення за рахунок зміни коефіцієнта оборотності у плановому кварталі, якщо обсяг реалізованих готельних послуг зросте на 10 % при незмінній сумі оборотних коштів. Задача 5 Керівник служби забезпечення підприємства ресторанного господарства продовольчими і матеріально-технічними засобами планує економічні обсяги доставки продовольчих товарів тривалого зберігання та здійснює контроль на всіх етапах руху товару. 1. Визначити економічний обсяг замовлення, загальну вартість замовлення і зберігання цукру, тривалість циклу замовлення і кількість замовлень за рік при умові: необхідна кількість цукру на рік D=500 мішків; вартість замовлення S=10 грн; вартість зберігання одиниці продукції H=8 грн; кількість робочих днів на рік K=365 днів. Задача 6 Визначити показники оборотності оборотних засобів та їх відносне вивільнення, якщо при запланованому наданні готельних послуг 80 тис. грн і нормативі оборотних засобів 10 тис. грн фактично готелем було надано послуг на суму 95 тис. грн.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 1 Визначити зміни ефективності використання оборотних коштів в готелі, якщо в минулому році виручка (валовий дохід) готелю складала 670,5 тис. грн., в звітному – 490, 8 тис. грн., середньорічна вартість оборотних коштів в минулому році – 82,5 тис. грн., в звітному році – 61,2 тис грн. Визначити суму вивільнених коштів у обороті готелю. Задача 3 Готель у звітному кварталі реалізував послуг на 100 тис. грн при середніх залишках оборотних коштів 25 тис. грн. Визначте прискорення оборотності оборотних коштів у днях та їх вивільнення за рахунок зміни коефіцієнта оборотності у плановому кварталі, якщо обсяг реалізованих готельних послуг зросте на 10 % при незмінній сумі оборотних коштів. Задача 5 Керівник служби забезпечення підприємства ресторанного господарства продовольчими і матеріально-технічними засобами планує економічні обсяги доставки продовольчих товарів тривалого зберігання та здійснює контроль на всіх етапах руху товару. 1. Визначити економічний обсяг замовлення, загальну вартість замовлення і зберігання цукру, тривалість циклу замовлення і кількість замовлень за рік при умові: необхідна кількість цукру на рік D=500 мішків; вартість замовлення S=10 грн; вартість зберігання одиниці продукції H=8 грн; кількість робочих днів на рік K=365 днів. Задача 6 Визначити показники оборотності оборотних засобів та їх відносне вивільнення, якщо при запланованому наданні готельних послуг 80 тис. грн і нормативі оборотних засобів 10 тис. грн фактично готелем було надано послуг на суму 95 тис. грн.