СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:1230261)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 3
Рік виконання: 2025
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
Тести Тема 5.1: Обсяги діяльності підприємства Варіант 1 1.Продукція – це: 1.Економічна категорія, що відбиває сукупність властивостей продукції 2.Перелік найменувань виробів, завдання з випуску яких передбачається планом виробництва продукції 3.Матеріальний результат праці 2.Асортимент продукції – це: 1.Перелік найменувань виробів, завдання з випуску яких передбачається планом виробництва продукції 2.Сукупність різновидів продукції кожного найменування, що відрізняються різними техніко – економічними показниками 3.Сукупність властивостей продукції 3.Валова продукція – це: 1.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру, що призначені для продажу споживачам 2.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру за мінусом матеріальних витрат і суми амортизаційних відрахувань 3.Частина виробленої продукції, що реалізована, і гроші за неї надійшли на розрахунковий рахунок 4.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру і зміна залишків незавершеного виробництва 4.Реалізована продукція – це: 1.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру, що призначена для продажу споживачам 2. Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру за мінусом матеріальних витрат і суми амортизаційних відрахувань 3.Частина виробленої продукції, що реалізована і гроші за неї надійшли на розрахунковий рахунок 4.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру і зміна залишків незавершеного виробництва 5.Визначте виробничу програму хлібзаводу на рік з випуску житнього хліба на підставі таких даних: Фактична випічка житнього хліба за звітний рік – 7000 т Чисельність населення в плановому році збільшиться на 0,3% Споживання хліба на душу населення збільшиться на 5% Наявність борошна для випікання житнього хліба – 4500 т Норма виходу житнього хліба – 158% 1.7110 т 2.7372 т 3.7406 т 4.7430 т 6.Чи може бути план випуску продукції більший, ніж виробнича потужність підприємства? Так Ні 7.Розрахуйте потребу хлібзаводу в борошні на підставі таких даних: План випуску житнього хліба – 2000 ц Норма виходу житнього хліба – 158% Норма витрат дріжджів на 1 ц борошна – 0,06 кг 1.1265,8 ц 2.3160 ц 3.3260 ц 4.31,6 т 8.Визначте необхідне надходження товарів у роздрібну торговельну мережу: План роздрібного товарообороту – 6300 тис.грн. Норматив товарних запасів на кінець року – 1400 тис.грн. Фактичні товарні запаси на початок року – 1090 тис.грн. 1.5990 тис.грн. 2.6610 тис.грн. 3.8790 тис.грн. 4.8970 тис.грн. 9.Стандартизація – це: 1.Документ, що засвідчує високий рівень продукції, відповідальність вимогам міжнародних стандартів 2.Визначення і застосування єдиних правил з метою впорядкування діяльності в певній галузі 3.Документ, що містить обов’язкові для продуцентів норми якості виробу і засоби їх досягнення 10.Дайте визначення сертифікату: 1.Документ, що засвідчує високий рівень продукції, відповідність вимогам міжнародних стандартів 2.Визначення і застосування єдиних правил з метою впорядкування діяльності в певній галузі 3.Документ, що містить обов’язкові для продуцентів норми якості виробу і засоби їх досягнення
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тести Тема 5.1: Обсяги діяльності підприємства Варіант 1 1.Продукція – це: 1.Економічна категорія, що відбиває сукупність властивостей продукції 2.Перелік найменувань виробів, завдання з випуску яких передбачається планом виробництва продукції 3.Матеріальний результат праці 2.Асортимент продукції – це: 1.Перелік найменувань виробів, завдання з випуску яких передбачається планом виробництва продукції 2.Сукупність різновидів продукції кожного найменування, що відрізняються різними техніко – економічними показниками 3.Сукупність властивостей продукції 3.Валова продукція – це: 1.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру, що призначені для продажу споживачам 2.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру за мінусом матеріальних витрат і суми амортизаційних відрахувань 3.Частина виробленої продукції, що реалізована, і гроші за неї надійшли на розрахунковий рахунок 4.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру і зміна залишків незавершеного виробництва 4.Реалізована продукція – це: 1.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру, що призначена для продажу споживачам 2. Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру за мінусом матеріальних витрат і суми амортизаційних відрахувань 3.Частина виробленої продукції, що реалізована і гроші за неї надійшли на розрахунковий рахунок 4.Загальна вартість усіх видів готової продукції, напівфабрикатів, робіт і послуг виробничого характеру і зміна залишків незавершеного виробництва 5.Визначте виробничу програму хлібзаводу на рік з випуску житнього хліба на підставі таких даних: Фактична випічка житнього хліба за звітний рік – 7000 т Чисельність населення в плановому році збільшиться на 0,3% Споживання хліба на душу населення збільшиться на 5% Наявність борошна для випікання житнього хліба – 4500 т Норма виходу житнього хліба – 158% 1.7110 т 2.7372 т 3.7406 т 4.7430 т 6.Чи може бути план випуску продукції більший, ніж виробнича потужність підприємства? Так Ні 7.Розрахуйте потребу хлібзаводу в борошні на підставі таких даних: План випуску житнього хліба – 2000 ц Норма виходу житнього хліба – 158% Норма витрат дріжджів на 1 ц борошна – 0,06 кг 1.1265,8 ц 2.3160 ц 3.3260 ц 4.31,6 т 8.Визначте необхідне надходження товарів у роздрібну торговельну мережу: План роздрібного товарообороту – 6300 тис.грн. Норматив товарних запасів на кінець року – 1400 тис.грн. Фактичні товарні запаси на початок року – 1090 тис.грн. 1.5990 тис.грн. 2.6610 тис.грн. 3.8790 тис.грн. 4.8970 тис.грн. 9.Стандартизація – це: 1.Документ, що засвідчує високий рівень продукції, відповідальність вимогам міжнародних стандартів 2.Визначення і застосування єдиних правил з метою впорядкування діяльності в певній галузі 3.Документ, що містить обов’язкові для продуцентів норми якості виробу і засоби їх досягнення 10.Дайте визначення сертифікату: 1.Документ, що засвідчує високий рівень продукції, відповідність вимогам міжнародних стандартів 2.Визначення і застосування єдиних правил з метою впорядкування діяльності в певній галузі 3.Документ, що містить обов’язкові для продуцентів норми якості виробу і засоби їх досягнення