0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЄУФІМБ, варіант № 63, Економічна діагностика, №1784 (ID:14459)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 26
Рік виконання: 2008
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
6. Діагностичні методи, що основані на кількісних характеристиках, область їх раціонального використання 23. Затратна оцінка складових майна та підприємства в цілому Задача № 1 За звітними даними собівартість товарної продукції становила 76300 грн., питома вага основної заробітної плати робітників в ній 26%, матеріальних затрат 43%. На плановий період передбачено досягти росту продуктивності праці одного працюючого на 2%, середньої заробітної плати на 1%, а зниження матеріальних витрат на 4%. Обчислити, як це вплине на собівартість в плановому періоді? Задача № 2 За даними таблиці: 1. Розрахувати індекс концентрації 2. Оцінити рівень концентрації у галузі. 3. Розрахувати індекс Герфіндаля-Гіршмана. 4. Оцінити рівень ринкової влади у галузі. Таблиця 1 Провідні виробники кондитерських виробів Фірма-виробник Обсяг виробництва, т Вінницька КФ 40998 "Світоч", Львів 38648 КФ ім. К.Маркса, Київ 31156 Маріупольська КФ 26664 Харківська бісквітна фабрика 24270 Дніпропетровська КФ 23943 Кременчузька КФ 23495 "Київ-Конті", Донецьк 21674 "А.В.К.", Донецьк 19614 Тростянецька КФ 17925 "А.В.К", Луганськ 17116 "Полтавакондитер", Полтава 15971 "Одеса", Одеса 15615 "Житомирські ласощі", Житомир 12673 Запорізька КФ 11730 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову