0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МОНІТОРИНГУ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА» (ID:207687)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 90
Рік виконання: 2017
Вартість: 700
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………………………… 3 РОЗДІЛ І ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МОНІТОРИНГУ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА………………………………………. 6 1.1. Економічна характеристика результатів діяльності готельно-ресторанного підприємства…………………………………………………………………….. 6 1.2. Сутність та завдання моніторингу результатів діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства………………......................................... 12 1.3. Значення моніторингу результатів діяльності готельно-ресторанного господарства…………………………………………………………….............. 23 РОЗДІЛ II МОНІТОРИНГ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «СТИЛЬ»………………. 31 2.1. Організаційно - економічна характеристика підприємства «Стиль» 2.2. Практичне застосування методів моніторингу в діяльності підприємства «Стиль»…………………………………………………………………….. 36 2.3. Оцінка результатів моніторингу готельно-ресторанного підприємства «Стиль» при застосуванні новітніх технологій………………………… 56 РОЗДІЛ ІІІ ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ПРОВЕДЕННЯ МОНІТОРИНГУ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «СТИЛЬ» З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙ …………………………………………………………………….. 67 3.1. Впровадження автоматизації обліку в готельно-ресторанного комплексу «Стиль» та рекомендації сучасних систем обліку результатів діяльності підприємства……………………………………………………………..... 67 3.2. Економічна ефективність автоматизованої системи 1С Підприємство в готельно-ресторанному комплексі «Стиль»……………………………. 80 ВИСНОВКИ........................................…………………………………………... 86 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………….. 90 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову