Зміст
1.1 Загальне знайомство з організацією економічної роботи на підприємстві
1.2 Організація виробничого процесу, внутрішніх служб підприємства та напрямки їх вдосконалення
1.3 Аналіз виробництва і реалізації продукції на шляхи підвищення її ефективності
1.4. Аналіз ефективності використання виробничих фондів підприємства
1.5. Аналіз джерел формування коштів підприємства та напрямки ефективного їх використання
1.6. Аналіз забезпечення і використання трудових ресурсів підприємства та резерви підвищення їх продуктивності праці
1.7 Аналіз собівартості продукції та шляхи її зниження
Розділ 2. Розробка та обгрунтування заходів щодо збільшення ефективності виробничо – господарської діяльності
Список використаної літератури
Перелік графічного матеріалу
Таблиця 1.1. Основні фактори, які впливають на діяльність підприємства
Рис. 1 Виробнича структура ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Рис. 2. Організаційна структура ВАТ “Ватутінський хлібокомбінат”.
Таблиця 1.2 Розрахунок базисних і ланцюгових темпів росту.
Таблиця 1.3 Аналіз плану по випуску товарної продукції.
Таблиця 1.4. Розрахунок виконання плану за асортиментом.
Таблиця 1.5 Аналіз необоротних активів підприємства
Таблиця 1.6 Аналіз ефективності використання основних фондів підприємства
Таблиця 1.7 Аналіз оборотних активів підприємства
Таблиця 1.8 Ефективність використання оборотних активів підприємства
Таблиця 1.9 Аналіз джерел формування коштів підприємства
Таблиця 1.10 Структура персоналу
Таблиця 1.11 Аналіз якісного складу кадрів ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 1.12 Результати навчання та підвищення кваліфікації, %
Таблиця 1.13 Рух кадрів на ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 1.14 Показники використання персоналу
Таблиця 1.15 Характеристика балансів робочого часу одного робітника на ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 1.16 Аналіз фонду оплати праці
Таблиця 1.17 Аналіз фонду оплати праці робітників і середньорічної оплати праці
Рис.3 Динаміка середньорічної оплати праці і продуктивності праці
Таблиця 12. Калькуляція собівартості хліба білого подового 0,7 кг
Таблиця 1. Основні техніко – економічні показники діяльності підприємства ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 2. Аналіз показників ліквідності
Таблиця 3. Аналіз ліквідності статей балансу
Таблиця 4. Аналіз фінансової стійкості підприємства
Таблиця 5. Аналіз рентабельності підприємства
Таблиця 6. Аналіз ділової активності
Таблиця 7. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства