0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оцінка якості і конкурентоспроможності підприємства (ID:28605)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 42
Рік виконання: 2011
Вартість: 35
Купити цю роботу
Зміст
1. Організаційно – економічна характеристика підприємства 2. Оцінка основних показників якості продукції 3. Аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства 4. Напрямки збільшення якості і конкурентоспроможності продукції на підприємствах м’ясопереробної галузі СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ Перелік табличного і графічного матеріалу: Таблиця 1 Основні економічні показники діяльності підприємства Таблиця 2 Оцінка показників майнового стану підприємства, тис.грн. Таблиця 3 Оцінка показників ліквідності підприємства Таблиця 4 Оцінка показників фінансової стійкості підприємства Таблиця 5 Оцінка показників ділової активності підприємства Таблиця 6 Динаміка і структура випуску продукції ВАТ «Ватутінський мясокомбінат» Таблиця 7 Динаміка сортів реалізованого мяса за 2008-2010 роки Таблиця 8 Структура сортів реалізованого мяса за 2008-2010 роки Таблиця 9 Розрахунок коефіцієнту сортності способом першосортних одиниць Таблиця 10 Розрахунок коефіцієнту сортності способом першосортних одиниць (другий спосіб) Таблиця 11 Оцінка втрат від браку Таблиця 12 Основні фактори, які впливають на діяльність підприємства Таблиця 13 Результати зовнішнього факторного аналізу діяльності ВАТ „Ватутінський мясокомбінат” Таблиця 14 Результати внутрішнього факторного аналізу діяльності ВАТ „Ватутінський мясокомбінат” Таблиця 15 Підсумкова матриця SWOT-аналізу діяльності ВАТ „Ватутінський мясокомбінат” Таблиця 16 Оцінка значущості ключових факторів успіху в діяльності виробників мясної продукції Таблиця 17 Розрахунок одиничних параметричних індексів конкурентоспроможності продукції Рис. 1. Схема факторів, що впливають на конкурентоспроможність м'ясопереробних підприємств Таблиця 18 Класифікація заходів з підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову