0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:28810)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 3
Рік виконання: 2010
Вартість: 25
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 На підприємстві вартість основних фондів на початок звітного року становила 8136 тис.грн. З лютого виведено основних фондів на загальну суму 1235 тис.грн., а з вересня введено в дію нових фондів вартістю 1450 тис.грн. Обсяг продукції становив 12132 тис.грн., а загальна кількість працівників – 250 чол. Розрахувати середньорічну вартість основних фондів, фондовіддачу і фондомісткість продукції, фондоозброєність праці. Задача 2 Підприємство у звітному році очікувало реалізувати товарної продукції на суму 1500 тис.грн. за наявності оборотних коштів 300 тис.грн. З остаточним переходом на ринкові умови господарювання підприємство здійснило кілька ефективних організаційно – технічних заходів, що дало можливість довести тривалість одного обороту до 62 днів. Визначити: 1) кількість оборотів оборотних коштів 2) заплановану тривалість одного обороту 3) умовну економію оборотних коштів за рахунок здійсення організаційно – технічних заходів. Задача 3 Обсяг виробництва продукції по підприємству за планом 11520 тис.грн., фактично за рік випущено продукції на 12330 тис.грн., кількість персоналу за планом – 283 чоловіка, фактично – 293 чоловік. Визначити абсолютний та відносний приріст виробництва продукції за рахунок підвищення продуктивності праці та збільшення кількості персоналу. Задача 4 Середня тривалість випікання хлібобулочних виробів масою 1 кг становить 40 хв., тривалість зміни – 8 год., режим роботи – тризмінний. Одночасно в піч завантажують 100 кг виробів. Номінальний фонд робочого часу – 300 днів на рік, а втрати робочого часу становлять 10%. Виробнича потужність пекарні визначається потужністю двох печей. Коефіцієнт використання потужності – 0,85 Визначити: 1) виробничу потужність пекарні 2) виробничу програму пкарні Задача 5 Прибуток від звичайної діяльності становить 400 тис.грн., середньорічна вартість основних виробничих фондів – 1800 тис.грн., середньорічна вартість нормованих обігових коштів – 1200 тис.грн. На основі наведених даних розрахувати рентабельність підприємства на плановий рік
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову