0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:333658)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 1
Рік виконання: 2020
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
Визначити планову норму продуктів в готельно – туристичному комплексі на 120 туристів на місяць, якщо норма витрат продукту А в день на 1 туриста – 300 г, продукту Б- 100 г, продукту В – 200 г, продукту Г – 200 г та продукту Д – 250 г. Ціна продуктів становить: продукту А – 20 грн./кг, продукту Б – 35 грн./кг, продукту В – 42 грн./кг, продукту Г – 30 грн./кг та продукту Д – 5 грн./кг. Також визначити плановий випуск продукції в грошовому виразі, якщо націнка кафе становить 70%.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову