0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація управління матеріальними ресурсами підприємств харчової промисловості (ID:481)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 168
Рік виконання: 2008
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 1.1. Сутність і характеристика матеріальних ресурсів підприємства…… 1.2. Класифікація матеріальних ресурсів підприємства………………..... 1.3. Показники ефективності управління матеріальними ресурсами підприємства……………… 1.4. Складові системи управління матеріальними ресурсами на підприємстві…………………………………… 1.5. Особливості управління матеріальними ресурсами на підприємстві харчової промисловості………………… 1.6. Світовий досвід управління матеріальними ресурсами підприємства……… Висновки до розділу 1…………………………………… РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДП АТ “КИЇВХЛІБ” ХЛІБОКОМБІНАТ №12 2.1. Загальна характеристика діяльності ДП ВАТ „Київхліб” Хлібокомбінат №12………………………………………… 2.2. Аналіз основної діяльності ДП ВАТ „Київхліб” Хлібокомбінату №12... 2.3. Аналіз майнового і фінансового стану Хлібокомбінату №12... 2.4. Аналіз використання трудового потенціалу підприємства та його оплата праці……………………… Висновки до розділу 2…………………………………… РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ №12 3.1. Склад, структура та ефективність використання матеріальних ресурсів підприємства………………… 3.2. Аналіз забезпеченості підприємства матеріальними ресурсами… 3.3. Аналіз системи управління матеріальними ресурсами підприємства Висновки до розділу 3……………………………… РОЗДІЛ 4 НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇЇ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ № 12 4.1. Шляхи підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів……………………………………. 4.2. Економічне обґрунтування розширення асортименту продукції…… 4.3. Оптимізація виробничих запасів як один із напрямків підвищення ефективності управління матеріальними ресурсами……………………... 4.4. Організаційні аспекти впровадження логістичної системи і підвищення ефективності управління матеріальними ресурсами на харчових підприємствах…………………… Висновки до розділу 4…………………………………………… ВИСНОВКИ………………………………………………………………………........ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………………...... ДОДАТКИ…………………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову