0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА (ID:63171)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 110
Рік виконання: 2014
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Економічна сутність капіталу підприємства 1.2. Сутність управління формуванням структури капіталу 1.3. Основні теорії структури капіталу Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ ІІ. УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ В УМОВАХ РИНКОВИХ ВІДНОСИН НА ВАТ «КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ» 2.1. Загальна характеристика фінансово-господарської діяльності ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» 2.2. Управління складом та структурою капіталу ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» 2.3. Управління джерелами формування капіталу ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» Висновки до розділу 2. РОЗДІЛ ІІІ. РЕЗЕРВИ ТА ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ СТРУКТУРИ КАПІТАЛУ ВАТ «КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ» 3.1. Резерви підвищення ефективності використання позичкового капіталу ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» 3.2. Запровадження оптимальної структури фінансування капіталу на ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» 3.3. Обґрунтування стратегії підвищення ефективності управління оборотним капіталом на ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» Висновки до розділу 3 РОЗДІЛ ІV. ОРГАНІЗАЦІЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ВАТ «КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ» 4.1. Аналіз управління системою охорони праці в діяльності ВАТ «Кременчуцький м’ясокомбінат» 4.2. Організація охорони праці та навколишнього середовища ВАТ "Кременчуцький м'ясокомбінат" ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову