0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:834567)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 9
Рік виконання: 2023
Вартість: 55
Купити цю роботу
Зміст
Практичне завдання: 1. Розподілити спільні витрати наступними методами: √ натуральних показників; √ вартості реалізації; √ частки прибутку; √ с використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію. 2. Зробити висновки за отриманими результатами. Вхідні дані Таблиця 1 - ціни на продукцію, грн. Продукція Ціна 1 т, грн. Борошно в/с 8000 Борошно 1 с 7500 Борошно 2 с 6900 Крупа манна 6500 Висівки 2700 Повна собівартість помелу 5593 тис. грн. Таблиця 2 - обсяги виробництва, т Варіант Продукція Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки 18 236 290 44 3 316 Вихідні таблиці Таблиця 3 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом натуральних одиниць Види продукції Обсяг виробництва, т Питома вага, часток Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тонни, грн. Ціна 1 т, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом х х х Таблиця 4 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом вартості реалізації Види продукції Обсяг виробництва, т Ціна 1 т, грн. Чистий дохід від реалізації, тис. грн. Питома вага, часток Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 5 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом частки прибутку Види продукції Обсяг виробництва, т Ціна 1 т, грн. Чистий дохід від реалізації, тис. грн. Прибуток, тис. грн. Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 6 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом з використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію Види продукції Обсяг виробництва, т Коефі-цієнт розподілу Умовний обсяг виробництва, у.о. Питома вага вага, часток Повна собівартість, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Ціна 1 т, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 7 - порівняльна характеристика результатів розрахунку за методами розподілу спільних витрат борошномельного виробництва Показники Методи розподілу спільних витрат Натуральних показників Вартості реалізації Частки прибутку З використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію 1. Повна собівартість 1 т, грн. Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки 2. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1с Борошно 2 с Крупа манна Висівки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Практичне завдання: 1. Розподілити спільні витрати наступними методами: √ натуральних показників; √ вартості реалізації; √ частки прибутку; √ с використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію. 2. Зробити висновки за отриманими результатами. Вхідні дані Таблиця 1 - ціни на продукцію, грн. Продукція Ціна 1 т, грн. Борошно в/с 8000 Борошно 1 с 7500 Борошно 2 с 6900 Крупа манна 6500 Висівки 2700 Повна собівартість помелу 5593 тис. грн. Таблиця 2 - обсяги виробництва, т Варіант Продукція Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки 18 236 290 44 3 316 Вихідні таблиці Таблиця 3 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом натуральних одиниць Види продукції Обсяг виробництва, т Питома вага, часток Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тонни, грн. Ціна 1 т, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом х х х Таблиця 4 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом вартості реалізації Види продукції Обсяг виробництва, т Ціна 1 т, грн. Чистий дохід від реалізації, тис. грн. Питома вага, часток Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 5 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом частки прибутку Види продукції Обсяг виробництва, т Ціна 1 т, грн. Чистий дохід від реалізації, тис. грн. Прибуток, тис. грн. Розподілені спільні витрати, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 6 - розподіл спільних витрат борошномельного виробництва методом з використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію Види продукції Обсяг виробництва, т Коефі-цієнт розподілу Умовний обсяг виробництва, у.о. Питома вага вага, часток Повна собівартість, тис. грн. Повна собівартість 1 тони, грн. Ціна 1 т, грн. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки Разом Таблиця 7 - порівняльна характеристика результатів розрахунку за методами розподілу спільних витрат борошномельного виробництва Показники Методи розподілу спільних витрат Натуральних показників Вартості реалізації Частки прибутку З використанням коефіцієнтів розподілу витрат, установлених виходячи із цін на продукцію 1. Повна собівартість 1 т, грн. Борошно в/с Борошно 1 с Борошно 2 с Крупа манна Висівки 2. Рентабельність, % Борошно в/с Борошно 1с Борошно 2 с Крупа манна Висівки