Собівартість продукту, її структура ,види та шляхи її зниження (ID:869937)
Зміст
Зміст
Вступ 3
Собівартість продукту, її структура, види та шляхи її зниження 4
Висновки 14
Список використаних джерел 15
Зразок роботи
Список використаних джерел
1. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 16 «Витрати» // [Електроний ресурс] Режим доступу:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0027-00
2. Бегун С.І. Калькулювання собівартості продукції : порівняльний аналіз підходів до визначення економічного змісту / С.І. Бегун, Н.В. Ковтун // Молодий вчений. – 2014. – № 6 (1). – С. 79–83.
3. Бурко К.В. Калькулювання собівартості продукції в системі управлінського обліку сільськогосподарських підприємств / К.В. Бурко // Економічні науки. Cерія : Облік і фінанси. – 2013. – Вип. 10 (3). – С. 119–126.
4. Волкова Н. А. Економічнийаналіз: навч. посібник / Н. А. Волкова, Р. М. Волчек, О. М. Гайдаєнко та інші / за ред. Н. А. Волкової. – Одеса: ОНЕУ, 2015//[Електронний ресурс] –Режим доступу: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5717
5. Городня Т. А. Оптимізація собівартості продукції підприємства [Електронний ресурс] / Т.А. Городня. – Режим доступу: http://archive. nbuv.gov.ua/ portal/ chem_biol/ nvnltu/ 21_1/326_Gor.pdf
6. Горкавий В.К. Формування собівартості продукції та ефективності витрат в сільськогосподарських підприємствах : монографія / В.К. Горкавий, Ю.С. Герасименко. – Харків : ХНАУ ім. В.В. Докучаєва, 2015. – 239 с.
7. Грицак Н.Ю. Еволюція витрат як економічної категорії та необхідність її класифікації [Електронний ресурс] / Н.Ю. Грицак. – Режим доступу : http://iee.org.ua.
8. Зубчик Л.В., Поняття собівартості продукції// V Міжнародна науково-практична конференція молодих науковців, аспірантів, здобувачів і студентів (м. Луцьк, 27 квітня 2019 р.). – С. 145– 146
9. Колісник Г.М. Економічна сутність витрат та управління ними / Г.М. Колісник // Науковий вісник НЛТУ України. – 2009. – № 19. – С. 252–258.
10. Костецька Н. Факторний підхід до формування стратегії зниження витрат підприємства / Н. Костецька // Галицький економічний вісник. – 2011. – № 1(30). – С. 159-166.
11. Котикова О.І. Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва продукції рослинництва / О.І. Котикова, Р.І. Ярошенко, А.В. Зеленько // Інноваційна економіка. – 2016. – № 5‒6. – С. 134–141.
12. Миронова Ю. Ю. Економічна сутність собівартості продукції та шляхи її зниження [Електронний ресурс] / Ю.Ю. Миронова. – Режим доступу: http:// archive. nbuv. gov.ua/ portal/soc_gum/Eir/2009_3/160-165.pdf
13. Мороз С.Г. Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах : автореф. дис. канд. екон. наук : 08.00.04 / С.Г. Мороз ; Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва. – Харків, 2012. – 20 c.
14. Олійник Т.І. Собівартість сільськогосподарської продукції та методичні засади її визначення / Т.І. Олійник, Ю.О. Крот // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія : Економічні науки. – 2013. – № 4. – С. 3–8.
15. Потапенко Я. О. Поняття та види собівартості продукції// Матеріали студентської наукової конференції Полтавської державної аграрної академії, 25-26 квітня 2018 р. Том І. – Полтава: РВВ ПДАА, 2018. – С. 140 – 141.
16. Стемковська І. Собівартість продукції, як економічна категорія// Збірник наукових праць Випуск 4. Том 2. Київ – Львів – Бережани – Гомель, 2019. – С. 57-61.
17. Федосімова Л. Б Актуальні завдання зниження собівартості продукції як частина складної комплексної системи завдань економіки підприємств // ЕФВ «Ефективна економіка». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www.economy.nayka.com.ua
18. Хринюк О. Сучасні системи управління собівартістю продукції / О. Хринюк, Н. Вернигора // Економічний аналіз. – 2012. – Т. 10. – С. 402–408.
Інші роботи з даної категорії: