0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА (на прикладі хлібокомбінату) (ID:121755)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Маркетинг
Сторінок: 107
Рік виконання: 2015
Вартість: 1500 грн
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП...................................................................................................4 Розділ 1 СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В ІСТОРИЧНИЙ ПЕРІОД ТА В СУЧАСНИХ УМОВАХ 1.1. Історія розвитку хлібопекарської промисловості та характеристика хлібних виробів ................................................... 7 1.2. Дослідження промислової діяльності хлібокомбінат........................................................14 1.3. Хлібобулочні вироби прикарпатського печива, та складники для виробів із тіста ...................................................................... 19 Розділ 2 УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ ДРОГОБИЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ 2.1. Організація управління виробничо - маркетинговою діяльністю на підприємстві хлібокомбінат ..........................31 2.2. Дослідження управлінням виробничо-збутової діяльності на підприємстві хлібокомбінат ..............................39 2.3. Дослідження теоретичних аспектів фінансової діяльності хлібокомбінат ................................................... 51 Розділ 3 ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ ДРОГОБИЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ 3.1. Вироблення теоретичних напрямків покращення фінансового стану хлібокомбінат...............................................59 3.2. Напрямки покращення прибутку та оплати праці на хлібокомбінат ..........................................................71 3.3. Маркетингові заходи вдосконалення управління виробництва на хлібокомбінат..................................................... 94 ВИСНОВКИ............................................................................................107 РЕКОМЕНДАЦІЇ ..................................................................................109 ЛІТЕРАТУРА.........................................................................................110 ДОДАТКИ.................................................................................................107
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову