0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління конкурентоспроможністю продукції підприємства (ID:12511)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Маркетинг
Сторінок: 96
Рік виконання: 2010
Вартість: 700
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 1.1. Економічна сутність конкурентоспроможності продукції підприємства 1.2. Методика визначення конкурентоспроможності продукції 1.3. Поняття конкурентної переваги РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ «ЧЕРКАСИХЛІБ» 2.1. Організаційно-економічна характеристика ВАТ «Черкасихліб» 2.2. Аналіз зовнішнього середовища ВАТ «Черкасихліб» 2.3. Аналіз конкурентоспроможності продукції ВАТ «Черкасихліб» РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ «ЧЕРКАСИХЛІБ» 3.1. Техніко-економічне обгрунтування впровадження сучасного обладнання на ВАТ «Черкасихліб» 3.2. Розробка заходів щодо удосконалення цінової політики ВАТ «Черкасихліб» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову