СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Застосування функції контроль в управлінні підприємством (ID:1219453)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 45
Рік виконання: 2024
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП……………………………………………………………………………… РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФУНКЦІЇ КОНТРОЛЮ В СТРУКУТРІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ…………………………….……………….. 1.1 Сутність та зміст поняття контролю………………………………………….. 1.2 Види контролю на підприємстві………………………………………………. 1.3 Методи і форми контролю…………………………………………………….. РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ В ГОТЕЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ «HILTON KYIV»…………………………….………………… 2.1 Загальна характеристика діяльності готелю……………………….…………. 2.2 Оцінка організаційно-економічних показників готелю……………..………. 2.3 Аналіз реалізації функції контролю в готелі ………………..……………….. РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІЇ КОНТРОЛЮ В ГОТЕЛІ «HILTON KYIV»………………………………………. 3.1 Пропозиції щодо підвищення ефективності функції контролю в готелі…… 3.2 Заходи щодо вдосконалення управління контролем на підприємстві за допомогою інформаційно-керуючих систем……………………………………... ВИСНОВКИ………………………………………………………………………… СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………………….. ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність. Сучасний бізнес, який динамічно розвивається в умовах конкурентної боротьби та змінюючогося економічного середовища, вимагає ефективного управління для досягнення успіху та стійкості підприємства. Однією з ключових функцій управління, яка визначає ефективність діяльності організації, є функція контролю. Контроль управління – це систематичний процес оцінки та коригування діяльності підприємства для забезпечення відповідності поставленим цілям та досягнення стратегічних завдань. Ця функція має вирішальне значення для підтримки стабільності, визначення ефективності стратегій та виявлення можливостей для подальшого розвитку. Тема даної курсової роботи обрана не випадково, а з огляду на її актуальність. Адже контроль, як невід’ємна частина процесу управління, є найважливішою умовою успішного функціонування організації. Без контролю неможливо керувати жодним процесом, починається хаос, неможливо уніфікувати діяльність жодної групи. Мета контролю полягає в ранньому виявленні несприятливих подій, щоб керівник міг зосередити планування, провести реорганізацію, дати нові вказівки, посилити свій вплив на мотивацію трудової поведінки, подолати виниклі проблеми. Таким чином, контроль є функцією управління, яку часто неправильно розуміють. Тому рекомендується підкреслити не тільки важливість реалізації цієї функції, а й форму її реалізації на підприємствах. Таким чином, у широкому розумінні контроль можна описати як функцію управління, що включає порівняння запланованих і фактичних показників і надання можливості скоригувати поведінку організації у разі відхилень від стандартів для досягнення поставлених цілей. Функція контролю полягає не тільки у виявленні відхилень між фактичними результатами та плановими показниками, а й у діяльності з перевірки обґрунтованості, правильності та раціональності попередніх рішень. Контроль також розкриває фактичну базу, яка дозволяє виправити раніше прийняті рішення або прийняти нові рішення, які краще відповідають реаліям, властивим організаційним можливостям. Постійний перегляд прийнятих рішень і їх коригування можуть знизити витрати і запобігти неефективному використанню організаційних ресурсів. Метою даної курсової роботи є дослідження організації функції контролю в практиці готельного підприємства та розробка пропозицій щодо її вдосконалення. Відповідно до цілей, поставлених в даній роботі, визначені наступні задачі:  Дослідити сутність та зміст поняття контролю;  Проаналізувати види контролю на підприємстві;  Обгрунтувати методи і форми контролю на підприємстві;  Провести організаційно-економічну характеристику готелю «Hilton Kyiv»;  Проаналізувати реалізацію функції контролю в готелі «Hilton Kyiv»;  Запропонувати шляхи вдосконалення функції контролю в готелі «Hilton Kyiv»; Об'єктом дослідження є процес організації функції контролю в готелі «Hilton Kyiv». Предметом дослідження є теоретико-методологічні засади застосування функції контролю на підприємствах та особливості управління нею. Методи дослідження. Аналіз теоретико-методологічного матеріалу з даної теми, метод спостереження, аналізу, розрахунку, порівняння, синтезу. Структура курсової роботи. Курсова робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури та додатків.