0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Практика і особливості менеджменту на малих і середніх підприємствах (ID:12587)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 107
Рік виконання: 2008
Вартість: 800
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ НА МАЛИХ І СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВАХ 1.1 Суть командного менеджменту 1.2 Етапи становлення команди 1.3 Відмінності між робочою групою та робочою командою 1.4 Характеристики високопродуктивних робочих команд 1.5 Нормування робочого дня РОЗДІЛ 2 ПРАКТИКА І ОСОБЛИВОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ НА ТОВ «КАПРІ-БЕТТА» 2.1 Загальна характеристика ТОВ «Капри-Бетта» 2.2 Аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ТОВ «Капри-Бетта» 2.3 Особливості менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 2.4 Оцінка ефективності роботи команд та робочих груп на ТОВ «Капри-Бетта» РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ НА ТОВ «КАПРІ-БЕТТА» 3.1 Основні напрямки підвищення продуктивності праці робочих команд ТОВ «Капри-Бетта» 3.2 Методи поліпшення системи мотивації персоналу ТОВ «Капри-Бетта» 3.3 Оцінка впливу нововведень на показники діяльності ТОВ «Капри-Бетта» ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: