0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління ризиками» на тему: «Управління ризиками закладу громадського харчування арт-кафе «Бравос» (ID:185686)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 66
Рік виконання: 2014
Вартість: 1200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ……………………………………………………………………………….3 1. Характеристика і основні показники харчування арт-кафе «Бравос».……………………………………………………………………4 2. Якісний аналіз ризиків ……………………………..……………………...6 3. Кількісний аналіз ризику...……………………………………………….12 4. Рекомендації щодо управління ризиками арт-кафе «Бравос»…………….……………………………………………………..62 Висновок………………………………………………………………………….65 Список використаної літератури………………………………………………..66 Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Було захищено на 5 балів в МНУ імені В.О. Сухомлинського ВСТУП Ризик - невід’ємна складова частина людського життя. Він виникає тоді коли рішення вибирається з декількох можливих варіантів і немає впевненості, що воно найефективніше. Можна приймати рішення та запроваджувати дії направлені на зменшення ризику але позбутися його неможливо. Ситуації коли відсутній ризик в економіці майже не зустрічаються. Його слід розглядати як невід’ємний елемент процесу існування організації на ринку. Фактично якщо основною метою функціонування організації є максимізація прибутку то він (прибуток) є винагородою за вдало взятий на себе ризик. Марно було б сподіватися, що отримання більш менш значних прибутків не пов’язано з серйозним ризиком. Менеджер покликаний передбачати додаткові можливості пом'якшення крутих поворотів над ринком. Головна мета менеджменту, домогтися, щоб при найгіршому розкладі мова могла йти лише про деяке зменшення прибутку, але у жодному разі не постало питання про банкрутство. Для розрахунку найбільш впливових ризиків на арт-кафе «Бравос» приведемо рейтингову оцінку ризикостворюючих факторів, побудувавши матрицю «Поле ризиків» (таблиця 2.1). Метод аналізу чутливості полягає в чисельному вимірі впливу ризикованих факторів на ефективність проекту, тобто вивчення чутливості чистого дисконтованого прибутку (NPV) та індексу прибутковості (PI). За результатами матриці чутливості найбільш критичним параметром проекту є: об’єм виробництва та ціна. Ризик-менеджмент - це сукупність дій економічного, організаційного і технічного характеру направлених на встановлення виду, факторів та причин ризику, оцінку величини ризику і розробку методів для запобігання втрат від ризиків. Умовно можна виділити 3 етапи по управлінню ризиком: В ході виконання курсової роботи, було засвоєно методи глибокого якісного і кількісного аналізу ризиків на прикладі інвестиційного проекту. На початку проекту були вивчені методи якісного та кількісного аналізу та визначено найбільш впливові ризики, які мають вплив на діяльність підприємства. При розрахунках чистої приведеної вартості, було
Інші роботи з даної категорії: