0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка системи управління якістю послуг в ресторані "Скромное обаяние буржуазии" м.Київ (ID:22722)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 105
Рік виконання: 2009
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ В ЗРГ 1.1. Сутність та різновиди систем якості послуг закладу ресторанного господарства 1.2. Рівні управління та контролю якості послуг у ресторанному господарстві 1.3. Методи дослідження рівня якості послуг закладів ресторанного господарства РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ У РЕСТОРАНІ «СКРОМНОЕ ОБАЯНИЕ БУРЖУАЗИИ», М. КИЇВА 2.1. Аналіз виробничої та збутової діяльності закладу ресторанного господарства 2.2. SWOT-аналіз господарської діяльності ресторану «Скромное обаяние буржуазии», м. Київ 2.3. Дослідження параметрів системи управління якістю послуг у ресторані «Скромное обаяние буржуазии» м. Київ на базі альтернативних методик 2.4. Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності закладу 2.4.1. Динаміка зміни структури та обсягу товарообороту 2.4.2. Дослідження рівня витрат 2.4.3. Ефективність використання основних фондів 2.4.4. Управління трудовими ресурсами, продуктивність праці 2.4.5. Фінансові результати та фінансова стійкість об’єкту РОЗДІЛ 3. ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РЕСТОРАНІ «СКРОМНОЕ ОБАЯНИЕ БУРЖУАЗИИ» М. КИЇВ 3.1. Основні напрями удосконалення системи управління якістю послуг в ресторані «Скромное обаяние буржуазии» м. Київ 3.2. Оптимізація стратегії ціноутворення відповідно до системи управління якістю послуг 3.3. Прогнозна оцінка результативності господарської діяльності закладу з урахуванням запропонованих нововведень ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: