0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОЗДОРОВЛЕННЯ ФІНАНОВОГО СТАНУ ВАТ "БЕРДИЧІВСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД" (ID:23017)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 49
Рік виконання: 2011
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ТОРГІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ 1.1 Суть, функції та принципи організації оплати праці 1.2 Форми і системи оплати праці і їх характеристика 1.3 Нормативно-правове забезпечення оплати праці РОЗДІЛ 2.СУЧАСНИЙ СТАН ФОРМ І СИСТЕМ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ „КОНДИТЕР-ЛЮКС” 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 2.2. Аналіз трудового потенціалу підприємства 2.3. Аналіз системи оплати праці на підприємстві РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ МЕАНІЗМУ ОПЛАТИ ПРАЦІ В ТОВ „КОНДИТЕР-ЛЮКС” 3.1. Існуючі недоліки в меанізмі оплати праці на підприємстві 3.2. Напрямки підвищення ефективності системи оплати праці персоналу підприємства ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ ВИСНОВКИ Дослідження системи і форм оплати праці в ТОВ„Кондитер-Люкс” дозволило зробити наступні висновки. В ТОВ„Кондитер-Люкс” використовується погодинно-преміальна оплата праці, при якій додатково вводиться преміювання за якісне та своєчасне виконання завдань. Обов`язковою умовою преміювання є виконання місячного плану продаж. Премії робочим нараховуються по місячних результатах роботи пропорційно відпрацьованого часу. Рівень оплати праці персоналу ТОВ„Кондитер-Люкс” відповідає ринковому рівню та має тенденцію зростання. Проте відмічено, що заробітна плата працівників зростає не в залежності від особистої кваліфікації, кількості виконуваних завдань, якості їх виконання, а застосовується загальне однакове для всіх підвищення окладів і премій. В ТОВ „Кондитер-Люкс” для вдосконалення системи оплати праці і посилення стимулюючої функції заробітної плати необхідно встановити мінімальний базовий оклад у розмірі як мінімум 1000 грн. Базовий оклад по кожному розряду визначається шляхом множення МБО на розрядний коефіцієнт поділений на мінімальний 9 розряд. Для вдосконалення системи преміювання в ТОВ „Кондитер-Люкс” пропонується здійснити розробку розгалуженої платіжної матриці бонусів. Матрицю в ТОВ „Кондитер-Люкс” потрібно побудувати таким чином, щоб максимально можливий бонус був важкодосяжним. Мінімальний рівень, з якого починається виплата бонусів, крок по розміру виручки й сума бонусу на кожному щаблі розраховуються, виходячи із середньої й максимальної закупівлі, необхідної й можливої інтенсивності продаж новим клієнтам, бажаного розміру фонду оплати праці й т.п. З метою орієнтації торговельного персоналу ТОВ „Кондитер-Люкс” на постійний професійний розвиток і вдосконалювання персоналу рекомендується використовувати премію за професіоналізм. Така премія може призначатися за результатами атестації або проходження „ассессмент-центру”. На атестації, як правило, оцінюється відповідність співробітника формальним вимогам, що висуваються до його посади, наприклад, кількість залучених і потенційних клієнтів у роботі одночасно, рівень освіти, заповнення звітності, розмір середньої закупівлі. На „ассессмент-центрі” оцінка відбувається відповідно до компетенції - групами взаємозалежних професійно важливих якостей. Зміни до системи оплати праці в ТОВ "Кондитер-Люкс" необхідно розробити для кожної категорії персоналу й внести в Положення про оплату й преміювання праці на підприємстві. Запропоновані умови мотивації будуть мати більше диференційований вплив на кожного з співробітників і зможуть стимулювати роботу окремих категорій працівників.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: