0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Сучасні напрями та формати ресторанного господарства (ID:1058793)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2024
Вартість: 900
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СУЧАСНИХ НАПРЯМІВ ТА ФОРМАТІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1. Характеристика нових форматів сучасних ЗРГ 1.2. Напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні 1.3. Сучасні тенденції впровадження номенклатури додаткових послуг та їх розвиток у ресторанному господарстві РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 2.1. Аналіз діяльності сучасних закладів ресторанного господарства 2.2. Аналіз оформлення інтер’єрів сучасних ЗРГ 2.3. Аналіз меню, прейскурантів різних форматів ЗРГ 2.4. Аналіз використання сучасних технологій в процесі обслуговування споживачів в ЗРГ нових форматів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Варто відзначити, що стратегія розвитку підприємств громадського харчування визначається їх форматом. Формат ресторану трактують як перевірену, випробувану схему бізнесу, стандартизовану форму організації виробництва та реалізації продукції громадського харчування (табл. 1.1) [12]. Таблиця 1.1 Визначення форматів закладів ресторанного господарства Різновиди форматів ресторанного господарства Сутність формату Caterers and purchases Підприємства корпоративного кейтерингу та управління непрофільними активами Food-to-go или Take away Їжа на винос (в офіс, в дорогу, на пікнік і т. д.) Fine dining and luxury Підприємства преміального та привілейованого сегменту Independent Незалежні підприємства, включаючи сімейний формат Fine Dining Поєднання класичного ресторану та демократичного кафе: якісне обслуговування, високий середній чек, ексклюзивність, індивідуальність наданих послуг Hotel foodservice Підрозділи громадського харчування при мережах роздрібної торгівлі продуктами: кулінарія або кулінарний відділ у супермаркетах та гіпермаркетах Food-court «Ресторанний двір» - в торговому центрі Fast-casual «Швидкий та демократичний»: невеликі витрати, стильний інтер'єр, індивідуальне приготування, швидке обслуговування Hotel restaurants and room service Підприємства харчування в готелях Дуже актуальні моноконцепції, що базуються на одному способі теплової обробки продуктів харчування. Наприклад, копчення, де копчені будуть буквально всі продукти. Або тренд «Діти на кухні», коли маленькі слухачі випробовуватимуть професію шеф-кухаря. Новий формат «Крафтові напої і страви», де локальні продукти місцевих фермерів замінюють імпортні аналоги. У сучасний період основним напрямком розвитку сфери громадського харчування є тенденція відкриття нових форм ресторанів, так званих «гібридних закладів», які мають нові формати діяльності - коворкінг-кафе та антикафе [3, с.19].
Інші роботи з даної категорії: