0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Проблеми державного регулювання якості та безпечності харчової продукції та шляхи їх вирішення» (ID:1148821)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 7
Рік виконання: 2016
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Проблеми державного регулювання якості та безпечності харчової продукції та шляхи їх вирішення
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Проблеми державного регулювання якості та безпечності харчової продукції та шляхи їх вирішення Серед багатьох економічних та соціальних проблем, які вирішуються у суспільстві, проблема якості набуває особливого значення, в ній знаходить відображення ефективність виробництва, ступінь задоволення потреб споживачів, розвиток зовнішньоекономічних зв’язків, адже рівень розвитку підприємства та величина його прибутку залежить, в першу чергу, від якості продукції. Якість відображає сукупність властивостей продукції, що зумовлюють міру її придатності задовольняти потреби людини відповідно до свого призначення. Тому для кожного підприємства принципово важливо постійно підвищувати та удосконалювати рівень якості. В умовах розвитку міжнародної торгівлі і споріднених їй видів діяльності, успіх окремих підприємств та галузей економіки на зовнішньому і внутрішньому ринках повністю залежить від того, на скільки їх продукція або послуги відповідають стандартам якості. Приватноправові питання регулювання якості розглядалися такими вітчизняними та російськими вченими як B.C. Білих, Л.М. Іваненко, О.В.Звєрєва, В.М. Огризкова, В.Ф. Опришко та інші. Аналізу проблем, пов’язаних із сферою державного контролю за дотриманням законодавства про якість продукції присвятили свої праці такі науковці, як А. Рабінович, А.М. Запорожець, Ф. Ніксон, Л.І. Брославський та інші.