0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:1043696)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 5
Рік виконання: 2022
Вартість: 110
Купити цю роботу
Зміст
1. Розрахувати темп прирісту кількості туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, за видами туризму (осіб) Кількість туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, за видами туризму (осіб) * Роки Кількість туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, усього У тому числі в'їзні (іноземні) туристи виїзні туристи внутрішні туристи 2013 3454316 232311 2519390 702615 20141 2425089 17070 2085273 322746 20151 2019576 15159 1647390 357027 20161 2549606 35071 2060974 453561 20171 2806426 39605 2289854 476967 20181 4557447 75945 4024703 456799 20191 6132097 86840 5524866 520391 Приріст 2019/2013 2. Визначити кінцеві споживчі витрати населення у % до сукупних витрат домашніх господарств Кінцеві споживчі витрати домашніх господарств за цілями* Витрати У фактичних цінах млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. 2017 2018 2019 2020 Кінцеві споживчі витрати домашніх господарств 1166,8 1443,3 1751,5 1879,4 Продукти харчування та безалкогольні напої 817,4 991,7 1153,4 1261 Житло, вода, електроенергія газ та інші види палива 213,4 276,4 388,8 435,4 Відпочинок і культура 76,1 95,9 112,1 104 Ресторани та готелі 59,9 79,3 97,2 79 3. Визначити середній дохід 1 суб’єкта, тис.грн. Кількість суб’єктів туристичної діяльності за видами суб’єктів на 2017 р. Види суб’єктів Кількість суб’єктів В тому числі Середньо-облікова кількість штатних працівників, осіб Дохід від надання туристичних послуг, млн грн Середній дохід 1 суб’єкта, тис. грн туропе-ратори Тур-агенти інші Юридичні особи 2011 2165 714 1395 56 9920 3957 2012 2880 892 1887 101 12724 6360,1 2013 2859 945 1799 115 12517 6199,8 2014 2198 667 1473 58 9834 5432,7 2015 1785 500 1228 57 8086 4797,7 2016 1838 552 1222 64 8545 11522,5 2017 1743 498 1172 73 8190 18503,0 Фізичні особи – підприємці 2011 1992 1883 109 2165 193,3 2012 2466 2115 351 2834 294,7 2013 2852 2490 362 2832 297,0 2014 1687 1596 91 1679 134,0 2015 1397 1319 78 1502 217,6 2016 1668 1581 87 1867 413,2 2017 1726 1630 96 2101 519,7 Задача 3.2. На підприємстві бухгалтерією надано такі данні щодо виробництва продукції (млн.грн.) за роками. Необхідно розрахувати абсолютний приріст, темпи зростання та темпи приросту за двома методами – ланцюгового та базисного. Початкові данні 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 В-5 857,2 840,1 708,5 792,9 915,3 924,2 849,1 885,4 880,4 Задача 3.3. За даними таблиці визначити вплив факторів на витрати сировини у процесі виробництва продукції (методом ланцюгових підстановок та методом абсолютних різниць). Варіант 5. Показник План Факт Відхилення (факту від плану) Умовні позначення Витрати сировини, тис.грн. 99,479 105,846 6,367 У Обсяг виробництва, т 654,9 645,4 -9,5 x1 Поточні витрати, кг/т 0,7 0,8 0,1 x2 Ціна однієї тонни сировини, тис.грн. 0,217 0,205 -0,012 x3
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Розрахувати темп прирісту кількості туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, за видами туризму (осіб) Кількість туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, за видами туризму (осіб) * Роки Кількість туристів, обслугованих туроператорами та турагентами, усього У тому числі в'їзні (іноземні) туристи виїзні туристи внутрішні туристи 2013 3454316 232311 2519390 702615 20141 2425089 17070 2085273 322746 20151 2019576 15159 1647390 357027 20161 2549606 35071 2060974 453561 20171 2806426 39605 2289854 476967 20181 4557447 75945 4024703 456799 20191 6132097 86840 5524866 520391 Приріст 2019/2013 2. Визначити кінцеві споживчі витрати населення у % до сукупних витрат домашніх господарств Кінцеві споживчі витрати домашніх господарств за цілями* Витрати У фактичних цінах млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. млрд. грн. % до сукуп. витр. 2017 2018 2019 2020 Кінцеві споживчі витрати домашніх господарств 1166,8 1443,3 1751,5 1879,4 Продукти харчування та безалкогольні напої 817,4 991,7 1153,4 1261 Житло, вода, електроенергія газ та інші види палива 213,4 276,4 388,8 435,4 Відпочинок і культура 76,1 95,9 112,1 104 Ресторани та готелі 59,9 79,3 97,2 79 3. Визначити середній дохід 1 суб’єкта, тис.грн. Кількість суб’єктів туристичної діяльності за видами суб’єктів на 2017 р. Види суб’єктів Кількість суб’єктів В тому числі Середньо-облікова кількість штатних працівників, осіб Дохід від надання туристичних послуг, млн грн Середній дохід 1 суб’єкта, тис. грн туропе-ратори Тур-агенти інші Юридичні особи 2011 2165 714 1395 56 9920 3957 2012 2880 892 1887 101 12724 6360,1 2013 2859 945 1799 115 12517 6199,8 2014 2198 667 1473 58 9834 5432,7 2015 1785 500 1228 57 8086 4797,7 2016 1838 552 1222 64 8545 11522,5 2017 1743 498 1172 73 8190 18503,0 Фізичні особи – підприємці 2011 1992 1883 109 2165 193,3 2012 2466 2115 351 2834 294,7 2013 2852 2490 362 2832 297,0 2014 1687 1596 91 1679 134,0 2015 1397 1319 78 1502 217,6 2016 1668 1581 87 1867 413,2 2017 1726 1630 96 2101 519,7 Задача 3.2. На підприємстві бухгалтерією надано такі данні щодо виробництва продукції (млн.грн.) за роками. Необхідно розрахувати абсолютний приріст, темпи зростання та темпи приросту за двома методами – ланцюгового та базисного. Початкові данні 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 В-5 857,2 840,1 708,5 792,9 915,3 924,2 849,1 885,4 880,4 Задача 3.3. За даними таблиці визначити вплив факторів на витрати сировини у процесі виробництва продукції (методом ланцюгових підстановок та методом абсолютних різниць). Варіант 5. Показник План Факт Відхилення (факту від плану) Умовні позначення Витрати сировини, тис.грн. 99,479 105,846 6,367 У Обсяг виробництва, т 654,9 645,4 -9,5 x1 Поточні витрати, кг/т 0,7 0,8 0,1 x2 Ціна однієї тонни сировини, тис.грн. 0,217 0,205 -0,012 x3