СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:1226168)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 2
Рік виконання: 2025
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання № 1 та методичні рекомендації до його виконання. Середній виробіток продукції одним робітником за зміну в двох цехах підприємства, які виробляють однорідну продукцію, характеризується такими даними: № бригади Цех №1 № бригади Цех №2 Обсяг виготовленої продукції Мі Денна продуктивність праці Хі Денна продуктивність праці Хі Чисельність робітників Ті 1 120 18 4 36 16 2 432 30 5 38 11 3 510 34 6 21 8 1.Визначити середньоденну продуктивність праці робітників, використовуючи формулу середньої гармонійної зваженої. 2.Визначити середньоденну продуктивність праці робітників, використовуючи формулу середньої арифметичної зваженої. 3.Зробити порівняльний аналіз. Завдання № 2 та методичні рекомендації до його виконання. По підприємству є такі дані про виробництво і витрати на виробництво Базовий рік Звітний рік Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. За планом Фактично Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. 550 1000 450 1150 500 1200 Завдання № 3 та методичні рекомендації до його виконання. Магазином було продано продовольчих товарів на суму 550 тис.грн., за планом передбачалось продати на 500 тис. грн., фактично було продано на 450тис.грн. Визначте: відносні показники планового завдання: Відносну величину виконання плану: Відносну величину динаміки:
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання № 1 та методичні рекомендації до його виконання. Середній виробіток продукції одним робітником за зміну в двох цехах підприємства, які виробляють однорідну продукцію, характеризується такими даними: № бригади Цех №1 № бригади Цех №2 Обсяг виготовленої продукції Мі Денна продуктивність праці Хі Денна продуктивність праці Хі Чисельність робітників Ті 1 120 18 4 36 16 2 432 30 5 38 11 3 510 34 6 21 8 1.Визначити середньоденну продуктивність праці робітників, використовуючи формулу середньої гармонійної зваженої. 2.Визначити середньоденну продуктивність праці робітників, використовуючи формулу середньої арифметичної зваженої. 3.Зробити порівняльний аналіз. Завдання № 2 та методичні рекомендації до його виконання. По підприємству є такі дані про виробництво і витрати на виробництво Базовий рік Звітний рік Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. За планом Фактично Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. Кількість, т Загальна сума витрат, тис.грн. 550 1000 450 1150 500 1200 Завдання № 3 та методичні рекомендації до його виконання. Магазином було продано продовольчих товарів на суму 550 тис.грн., за планом передбачалось продати на 500 тис. грн., фактично було продано на 450тис.грн. Визначте: відносні показники планового завдання: Відносну величину виконання плану: Відносну величину динаміки: