0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЄУФІМБ, варіант №5, Теорія статистики, №2311 (ID:15283)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 16
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Різновиди вибірок 2. Функціональний та кореляційний зв’язки, їх суть 3. Агрегатні індекси, їх застосування 4. Індекси з постійними та змінними вагами Задача № 26 У результаті повторної вибірки взято 200 одиниць продукту. Середня маса – 9 кг, середнє квадратичне відхилення 1,2 кг. З імовірністю 0,954 визначити границі, в яких знаходиться середня маса у всій партії. Задача № 28 Серед обстежених 100 одиниць продукції 6 виявилися нестандартними. З імовірністю 0,954 визначити частку нестандартних виробів підприємства в цілому. Задача № 31 Нижче наведені дані про ціну та виробництво двох видів виробів за 2 роки (базисний та звітний): Виріб Базисний період Звітний період Вироблено продукції, натур, од. Ціна за одиницю продукції, гр. од. Вироблено продукції, натур, од. Ціна за одиницю продукції, гр. од. А 10000 300 11000 320 Б 12000 500 11000 450 Визначити індивідуальні індекси фізичного обсягу та агрегатний індекс фізичного обсягу, зробити висновки. Задача № 33 Нижче наведені дані про собівартість та виробництво трьох видів виробів за 2 роки (базисний та звітний): Виріб Вироблено продукції, натур. од. Собівартість за одиницю продукції, гр. од. Базисний період Звітний період Базисний період Звітний період А 7000 8000 5,0 4,5 Б 8000 9000 7,0 6,8 В 10000 11000 9,0 10,0 Визначити індивідуальні індекси собівартості та індекс собівартості змінного, постійного складу та структурних зрушень, зробити висновки. Задача № 36 Нижче наведені дані по 25 цукрових заводах щодо терміну переробки цукрового буряку та процент виходу цукру з нього. № п.п. Термін робота заводу по переробці цукрового буряку, діб Вихід цукру, % 1 80 13,2 2 92 10,9 3 101 14,3 4 105 15,3 5 108 13,7 6 110 14,7 7 113 14,4 8 116 14,1 9 120 12,9 10 127 13,5 11 131 13,3 12 133 11,9 13 136 13,1 14 139 13,6 15 140 14,2 16 146 12,6 17 148 10,6 18 155 8,4 19 160 12,0 20 163 11,9 21 168 11,9 22 171 11,2 23 176 10,0 24 182 9,7 25 210 11,3 Визначити залежність проценту виходу цукру від терміну переробки буряку. Обчислити рівняння регресії. Визначити щільність зв'язку. Розрахувати коефіцієнт кореляції. Зобразити інформацію графічно. Зробити висновки. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову