0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:27438)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 13
Рік виконання: 2009
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
1. Теоретичне питання. Відносні величини та умови їх використання 2. Практичні завдання Задача На підставі данних задачі, згрупуйте робітників за розміром зарплати, виділивши групи: а) до 1300 грн. б) від 1300 до 1800 грн. в) від 1800 і вище Підрахуйте підсумки по групах, розрахуйте середню зарплату по кожній групі і по всіх групах в цілому. Розвязок навести у вигляді таблиці Спроектуйте макети таблиць, які б характеризували обсяги виробництва (млн.грн.) та структуру виробництва (%) товарів народного споживання (продовольчі, непродовольчі та алкогольні вироби) за регіонами протягом останнього року № п/п П.І.Б. Стаж роботи, років Тарифний розряд Зарплата, грн 1 Ворон К.С. 2 5 2 Мічурін І.Ф 3 4 3 Інков П.П. 4 4 4 Кошельов С.А. 1 3 5 Агапон Ф.Ф. 3 4 6 Купрін С.С. 12 5 7 Білокуров О.А. 1 2 8 Загородній К.П. 15 6 9 Іванов М.П. 1 2 10 Окунь Р.П. 14 6 11 Ступін І.М. 6 4 12 Коровін В.Т. 5 4 13 Чупров А.М. 18 6 14 Щербаков П.М. 2 3 Задача За звітний квартал виконання плану за обсягом випуску продукції характеризується такими даними: № підприємства Фактично вироблено продукції, тис.грн. Виконання плану, % 1 2000 2 3500 3 2800 4 2500 Визначити виконання плану випуску продукції підприємствами в цілому Задача Розрахуйте середню урожайність картоплі по радгоспах області в цілому. Обгрунтуйте використання формули середньої Урожайність, ц/га Кількість радгоспів Посівна площа, % до підсумку До 75 68 39, 75-125 44 24, 125-175 20 23, 175 і більше 8 12, Разом 140 100, Задача Дати оцінку рівня собівартсоті за періоди по окремих виробах та в цілому Розрахувати індекси собівартості постійного складу, змінного складу, структурних зрушень Здійснити аналіз: - зміни собівартості в цеху за рахунок структурних зрушень в асортименті - зміни собівартості за рахунок зміни собівартості окремих виробів - зміни собівартості за рахунок спільного впливу двох вищезгаданих факторів Вид продукції 2003 рік 2004 рік Кількість, натур.од. (q0) Собівартість одиниці продук-ції, гр.од. (z0) Кількість натур.од. (q1) Собівартість одиниці продук-ції, гр.од. (z1) Ковбаса варена 820 250 800 Ковбаса копчена 450 370 540 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову